2777
2789
عنوان

دیروز باید پریودم تموم میشد اما هنوز تموم نشده🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 22 پست
تموم شدن روز پریود اکثرا روز فرده مثلا ۵ الان طبیعیه

امروز روز پنجمم باید پاک میشد ولی اینحوری شد🤦🏻‍♀️

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از فکرو خیال دارم دیوونه میشم هرماه ک پریود میشم ی شوک ی ناراحتی برام داره واقعا دارم اذیت میشم😔

اشتباه میکنی برو تاپیک های اول مند بخون مثل شما بودم اونقدر دارو خوردم چقدر آمپول آزاد سازی زدم عکس رنگی گرفتم اونقدر متفورمین روزی دوتا میخوردم دیگه معدم مشکل پیدا کرد کمردرد شدی میکردم همه رو گزاشتم کنار پیش خودم گفتم نمیشه دیگه سه ماه بود کلا داروها رو قطع کردم باردار شدم!!!! البته چله سوره مریم هم برداشته بودم ببین هرچی بیشتر بهش فکر کنی ازش دورتر میشی فکر کن الان اصلا قصد بچه دار شدن نداری و زندگی نرمال خودتو بکن پیاده روی کن ورزش کن تغذیه رو رعایت کن 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اشتباه میکنی برو تاپیک های اول مند بخون مثل شما بودم اونقدر دارو خوردم چقدر آمپول آزاد سازی زدم عکس ...

دقیقا منم اینحوریم ولی خب تنبلی دارم ی کیست دارم دکتر کفته فعلا مانع بارداریت نیس باز نمیدونم دارم گلوکوفاژ قرص میخورم خیلی خسته ام همش فکرو ذکرم شده بجه تاپیکامو ببینی متوجع میشی

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

دقیقا منم اینحوریم ولی خب تنبلی دارم ی کیست دارم دکتر کفته فعلا مانع بارداریت نیس باز نمیدونم دارم گ ...

بهترین راه برا رفع تنبلی تخمدان ورزش و پیاده روی هست کلا فقط بسپار به خدا من این بار اصلا ن تلاش می‌کنم ن حتی میگم بهم بچه بده فقط میگم خدایا اگر صلاحت هست اگر عاقبت بخیری توش هست بده وگرنه خودت مانع شو ....اصلا زیادی التماس نکن بگو خدایا هر چی تو بخای هر وقت تو بخای گاهی به نفعمون نیست 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بهترین راه برا رفع تنبلی تخمدان ورزش و پیاده روی هست کلا فقط بسپار به خدا من این بار اصلا ن تلاش می‌ ...

مرسی عزیزم بازم هرچی خدا بخواده خدا نخواد ی برگم از رو درخت نمیوفته