2777
2789

نه برای روز زن نه برای تولدم هیچی نگرفت حتی یه بیرونم نبرد فقط تبریک گفت البته هرسال خودم واسه خودم تولدمیگرفتم جشن و اینا میزدم ولی امسال گفتم بزار تولدنگیرم ببینم کسی به یادم میمونه ک کادو بده یا تبریک بگه ک دیدم نه حالا بنظرتون برای روز مرد من چیزی بگیرم براش ؟؟؟

از یه طرفم میگم اگه نگیرم خجالت میکشم

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نخر

منم نمیخوام بخرم😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

منم نامزدم چیزی نگرفت واسم چیزی که عوض داره گله نداره عزیزم نه نگیر. تا بفهمه ارزش قائل نباشه برات توام ارزش قائل نیستی براش اینجوری بری بگیری براش میگه هیچی حالیش نیست دعوا ندارع توام نگیر براش

اگه کادو میدی که کادو بگیری خب نده چون کادو دریافت نکردی

ولی اگه میخوای محبت کنی و نشون بدی برات مهمه کادو بده بهش

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
😂😂😂😂منم نمی‌گیرم پول ندارم 🤣 اونم هیچی برا من نگرفت

اونم نگرفت برام یه قولم داد عمل نکرد منم اهمیت نداره برام

مثل خودش یه گل براش میخرم وتمام

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!