2777
2789
عنوان

حس شیشمی بیاد لطفا لطفاا لطفا 🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 339 پست

اره زندگی خوبی در پیش داری

لطف ریپلای نکنین انرژی ندارم فوقش درخواست بدین .

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

قهوه اصول دارع وقتی برمیگردونی تو نعلبکی اگه خودت میگیری باید یسری قوانین انجام بدی تو سینی هم باید ...

میشه میشه میشه لطفا برام تتاروت بگیرییی واقعا بهش نیاز دارم که بشنوم توی یه آشفتگی بزرگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم ی مشکل بزرگی داری ک خیلی وقته رفع نشدهدیگه داری ناامید میشی فکر می‌کنی نمیشهتو دوراهی حس می ...

به نظرت ته این زندگی پر از مشکلم چی میشه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
اره زندگی خوبی در پیش داریلطف ریپلای نکنین انرژی ندارم فوقش درخواست بدین .

فقط خواهشا بهم بگو 

ته این زندگی پر از مشکلم چی میشه 

سزای کارهایی که در حقم میکنند رو میبینن 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
عزیزم من اینو با حسم گفتمتا.روت خیلی دقیق جواب میدهاگه تاییمم خالی شد برات کارت میریزم

خدا خیره بده الهی تروخدا اگه میتونی واسم بگیر خصوصی واسم بفرست 

درخواست میدم قبول کن واقعا ممنونت میشم

حس میکنم ی مشکل بزرگی داری ک خیلی وقته رفع نشدهدیگه داری ناامید میشی فکر می‌کنی نمیشهتو دوراهی حس می ...

کی انتقال جنین دارم آیا مثبت میشه سر سالم ب دنیا میاد؟

بیزارم ازت زندگی..... 
میشه حست راجب من رو هم‌ بگی؟؟

حس میکنم خیلی درگیری ک به ی چیزی برسی و حاجت داری و خیلی هم براش سعی و تلاش کردی نشده

فکر کنم ی شخص خاصیو میخای می‌ترسی شکست بخوری تو این رابطه هم

همینجوریه؟