2777
2789
عنوان

حس شیشمی بیاد لطفا لطفاا لطفا 🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 339 پست
ممنون عزیزمزهرا زندگیش چجور پیش میره مسیر و ازدواج و تحصیلش چی میشه❤💚

شاید پوستت سفید باشه ادم آرومی و احساسی هستی

وقتی داشتم میگرفتم ی کارت پرید بیرون حس کردم از افکارت راجب مهاجرت میگه در اینده دور

دانشگاه رفتن برات افتاده کلا دوست داری مستقل بشی... تو پروسه پرستاری یا پرستار بچه یا همچین چیزی میخای درس بخونی؟

مواظب اطرافیانت هم باششش که ممکنه ازشون ضربه بخوری و حالتو بد بکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم میشه برای منم بگیری ؟فردا چطور پیش میره برامو اینکه به هدفم میرسم یا نه؟

بیا بگو بعدش بهم

کارت راجب به خبر بد گفت اما من امیدوارم فردا روز خیلی خوبی بشه واست❤️

بله میرسی

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
شاید پوستت سفید باشه ادم آرومی و احساسی هستیوقتی داشتم میگرفتم ی کارت پرید بیرون حس کردم از افکارت ر ...

میشه واسه منم بگی  

دو نفر تو ذهنم هست یکیش اول اسمش آ و دومی اول فامیلیش ت

میشه بگی قصد و نیتشون نسبت به من چیه؟

راجب آینده و زندگی خودمم اگه بگی ممنون میشم    

کاربری دوستم فعلا دست منه
شاید پوستت سفید باشه ادم آرومی و احساسی هستیوقتی داشتم میگرفتم ی کارت پرید بیرون حس کردم از افکارت ر ...

عزیزم من همون اول گفتم فک کنم پیامم و ندیدی بنظرت حس امیرحسین چیه بهم؟خوشش اومده؟وارد رابطه میشیم؟ اسمم نگار

ممنون عزیزم❤

دوست دارم روانشناسی بخونم یا علوم تربیتی البته یه مدت هم قرار بود پیش دبستانی بخونم واس همین افتاده شاید:))