2777
2789
عنوان

یجا رزومه فرستادم بعد یارو خوشگله بهش گفتم شما خیلی قشنگید

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست
اره دیگه

الان فک میکنه از اوناشی😐😑😑

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگ نمی‌دونم من که قصد و قرضی نداشتم فقط چهرش دلنشین بود خواستم بهش بگم همین

قصد و قرضی نداشتی ولی اگ متاهل باشه ممکنه زندگی زنشو نابود کنی قبل هر حرفی یکم فک کنید بد نیست 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خب الان من مگه کاری کردم ک زندگی زنش نابود بشه وا

خب باهوش اونم ادامه میده ب پیام دادن و اینا تو هم ک نمیدونی متاهله یا مجرد تو هم اگ ادامه بدی ب نظرت چی میشه؟!😑

مثلا خواستی تحریک کنی وسوسه شه قبولت کنه واسه کاراگه قبول کنه بعدا حتما ازت خدمات میخواد و باید بهش، ...

اولا عرض کنم خدمتت ایشون منابع انسانی تو یه شهر دیگه هستن من یه شهر دیگه و احتمال دیدن هم دیگ رو خیلی کم و بعید می‌دونم 

دوماً اصلا قبول کنه برا کار یا نکنه اصن مهم نیست برام همینطوری ی رزومه فرستادم برام مهم نیست اونقدر 

خب باهوش اونم ادامه میده ب پیام دادن و اینا تو هم ک نمیدونی متاهله یا مجرد تو هم اگ ادامه بدی ب نظرت ...

دیگ ایقد شعورم میرسه ک پا تو زندگی کسی نکنم 

اگ میخواستم همچین کاری کنم خیلی وقت پیش انجام میدادن ایقد موقعیت های مختلف برام پیش امده و این ک حتی مرد های متاهل