2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با اینکه نماز خونه ولی سحر و جادو میکنه مادرمو🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 7119 بازدید | 188 پست
لزوما کافر نیستن، ولی خوب کلا رفتن پیش اینا جالب نیست منم قبول دارم، ولی خوده حوزوی ها هم انجام میدن

مسلموناش با ادما کار ندارن 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

خودش انجام میده بعد تهمت نیست تاحالا از چند نفر شنیدم که گفتن اقای فلانی جادو میکنه دیگه مطمئن شدیم

شنیدن کی بود مانند دیدن...

من خیلی چیزا شنیدم از این و اون ولی باور نمیکنم عزیزم.

لایک نکن خیرشو ببینی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید تا اون جایی که من اطلاع دارم عالم علوم غریبه اسرار رو حفظ میکنن و هیچ وقت نمیگن کی سحر و جادو ...

برای اینکه مطمئن شیم پیشندین نفر دیگه هم رفتیم همشون به این ادم اشاره کردن

نه برین تو حرم یه بخش داره برای سوالات ازش ادرس یه آیت‌الله رو بگیرین برین پیشش

عزیزم راه درمانش اینه که الان تصویری میفرستم. بعد از انجام این کار هم ، سعی کنید نمازهاتون اول وقت باشه یا در طول روز زیاد صلوات بفرستید یا ذکر بگید، اینطوری حصار دفاعی تون باقی می مونه

الحمد لله کما هو اهله
ندارم شمارش رو ما حضوری رفتیم

کجا رفتین؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

ینی چی شرکه معنیش ینی چیمادرشوهرم هم جادودعادرست میکنه نمازهم میخونه

شرک یعنی کفر ورزیدن ب خدا به معنی اینه ک بجز خدا توسل و توکل ب نیروهای شیطانی برای گرفتن نتیجه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

توصیه آیت الله بهجت 

ی قرآن کوچیک ( مطمین بشید ک کامل و بدون ایراد هست ار این ابعاد کوچیک ها) تا ۴۰ روز حمل کنید شبا بالای سرتون بذارید 

بعضی قرانا تو قم هستن ابعاد ۵ در ۵ یا کوچیکتر اما کامل و بدون غلط هستن تو نت و دیجی کالا هم می تونی پیدا کنی می شه تو کیف دعا هم گذاشت

فقط  موقع دستشویی رفتن در بیارید 

برای شوهر خواهرت دعای زبان بند بگیرید تو نت هم هست ب نیتش بخونید

سوره ی یاسین طریقه ی ختمش فک کنم اینجوری بود ک ب نخ مشکی می خونن فوت می کنن ب نیت طرف زیر ی جسم سنگین می ذارن ( اینطوری زبان و افکارش نسبت ب شما بسته می شه 

شب قبل خواب ب ۷جهت  ( بالا پایین چپ و راست رو برو پشت سر و دور تا دور)خودتون آیت الکرسی تا هو العی العظیم رو بخونید و ها کنید فوت نکنید شب بالا سرتون قرانو بذارید ۴ قل هم ب محض بیداری و زمان خواب بخونید ب مرور ناثیرشو حس می کنید 

نماز برگشت سحر ب ساحر ک منصوب ب فاطمه الزهزا هم هست می تونید بخونید یکم سخته فقط

ما تو خونه دعا پیدا کردیم چند ماه قبلش نامزدی من بهم خورد   بعد خواب دیذم ی دعا تو خونه س آبان ماه بود این خواب و دیذم ۴ شنبه سوری تو تمیزکاری خونه پیدا کردیم 

پولی ازمون نگرفته فقط برای باطل کردن طلسمشون پول گرفت

پس پول گرفته دیگه

توروخدا زندگیتونو سر حرف یه شیاد نریزید به هم! اگه ریگی به کفشش نبود پول نمیگرفت.

شما هم اگه معتقدی واقعا بدون و ایمان داشته باش هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست. اگه به نیروی دیگه ای معتقدی پس ایمان نداری. به خودتون تلقین نکنید.برید دکتر اگه فکر میکنید مشکل پزشکی پیش اومده براتون