2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایین تو خونه جدیدمون

130 بازدید | 16 پست

بچه ها ما چند ماهی میشه خونه گرفتیم چند روز پیش یکی اومده بود برای نصب کمدا تو خونه یهو فشارش رفته بالا و همونجا تو خونه ما تموم کرد و مرد قراره چند هفته دیگه بریم خونمون ولی من کلا حس و حالم یه جوریه چرا باید تو خونه ما این اتفاق می افتاد و طرف می مرد دلم نمی یاد برم اونجا 

کاربری مشترک من و دوستم که تو یه روز زایمان کردیم💗🤩💙

اون بنده خدا عمرش به دنیا نبوده چه ربطی به خونه شما داره برو عزیزم بد به دلت راه نده

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پا گشا بوده

امیدوارم خونتون جنی نباشه و صرفا یه حادثه باشه

سعی کنین با خیرات و صدقه دادن و یمدت دعا پخش کردن خونه رو پاکسازی کنین از انرژیی ک ت اون خونه بوجود اومده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
پا گشا بودهامیدوارم خونتون جنی نباشه و صرفا یه حادثه باشهسعی کنین با خیرات و صدقه دادن و یمدت دعا پخ ...

مگه ربطی به جن داره یعنی ؟؟

اول قرآن و آينه ببرید و یه اسفندم دود کنید ایشالا که خیر باشه براتون

کلا یه جوری شدم دلم نمی یاد برم 

مگه ربطی به جن داره یعنی ؟؟

اگ نوساز باشه ن ولی اگ برا صابخونه های قبلی هم چنین اتفاقی افتاده امکانش هس ولی فک نکنم بهتره ک حتمن پاکسازی کنین درسته مرگ ت خونه یچیز طبیعیه و ت همه ی خونه هاییک الان ما ساکنیم کم و بیش این اتفاق افتاده ولی هرچیزی انرژی داره وقتی هنوز وارد اون خونه نشدین و اول کاری این اتفاق افتاده ممکنه انرژی منفی بوجود بیاره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
اگ نوساز باشه ن ولی اگ برا صابخونه های قبلی هم چنین اتفاقی افتاده امکانش هس ولی فک نکنم بهتره ک حتمن ...

نه عزیزم نو ساز خونه قدیمی نیس 

نه بابا ! چه ربطی داره مردن حقه و اتفاق عجیبی نیست که بگی کار اجنه بوده

نه می دونم کار اجنه نیس فقط دلم آشوب شده