2777
2789
عنوان

خونه ی دویست متری مون رو گذاشتیم فروش نشستم گریه میکنم به خاطر جن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 96 پست
چرا یکی دو ساله آنقدر بحث جن و دعا و ...زیاد شده!!مطمعنم باز چند سال بعد این دوران رو مسخره میکنید

ت اخرالزمان این بحثا زیاد میشه و روایت داریم راهشون ب زندگی مردم وا میشه از بس ک بعضی از زنای خلوچل میرن سراغ دعانویس و..

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته جن وجود داره ولی خدا هرگز نمیزارع باعث آزار آدمی زاد بشن و این حد به کسی نزدیک بشن .یا شما مشکل روحی داری یا داری دوروغ میگی .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

از قدرت الله بالاتر نیست

الله بخواد با یک اشاره همشون محو میشن

از خدا بخواه نماز بخون عین چیییی از سوره ناس میترسن حتی گنده هاشون

آیه الکرسی و دعا سلامتی امام مهدی بذار و به خدا پناه ببر

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
بسیار موثره خوندن نماز یومیه و تلاوت روزانه قرآن

بله فقط من از خانوادم نجات پیدا کردم تمام اعضای خانوادم و به نحوی ناقص کردن من الان سر زندگی خودمم و دو دختر دوقلو دارم و خدارو بسیارشاکرم اما تمام اعضای خانوادم اون جن ها نابود کردن خواهرم میگفت بدترقنشون اونی بود که نر بود وسرپرست بقیه بود میگفت حتی میومده تو حمام و خواهرمو آزارمیداده 

نظرشمام محترمه

ت اخرالزمان این بحثا زیاد میشه و روایت داریم راهشون ب زندگی مردم وا میشه از بس ک بعضی از زنای خلوچل ...

آخر و زمان ‌..اطلاع ندارم حقیقتا پس نظری ندارم

ولی راجع حرف اخرتون...خداوند مارو از جهل مردم در امان نگه داره💔

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

الان مثلا فرشام بچه یکم نجس کرده باید بشورم؟

حتما . باید پاکسازی کنی‌ 

ما خانوادگی بیش از ۲۰ سال درگیریم 

هر چی دعا نویس مسلمون ارمنی عرب ... داخل ایران خارج ایران.... چقققققققدر هزینه کردیم. 

تهش فهمیدم فقط داریم بیشتر و بیشتر خودمونو بدبخت تر میکنیم. 

خداشاهد سفت و سخت چسبیدم به قران خوندن. با اینکه اصلا بلد نبودم. با ویس میخوندم. سوره بقره خوندن. و پخش کردن و غسل دادن و پاکسازی و اسپند و گلاب .... مرحله به مرحله بهتر شد. ۷۰ درصد مشکلات خانوادم حل شد. 

ببین ما سخترین دعا و جادوها بهمون شده بود کرده بودن تا تو خونمون قتل بشه و بمیریم.‌

اما من چون خودمم احضار کرده بودم ...‌ و دلایل دیگه. 

از خونه مون رفتم.‌ 

اینجارو قبل از ورود پاکسازی کردم و اینجا ارامش دارم.‌

اما متاسفانه چون ۲۰ سال درگیر بودم افسردگی گرفتم

آره کلی دعا نوشتیم انکار نه انگار

دعا نوشتن فرق می‌کنه با قرآن خوندن و پخش کردن و پناه بردن به خدا

دعا نویس خوب نداریم هر چی هست شیطانی هستن نگاه به ظاهر مذهبی نکن اینا روی قران میشینن و از اجنه کمک میگیرن دعا نویس رحمانی اولا پول نمیگیره دوما دیگه نسلی ازشون نمونده زمان پدر بزرگ های ما پییییر شدن و مردن و رفتن.

رفتن پیش دعا نویس همه چیز رو بدتر می‌کنه چون اجنه و شیاطین منتظر باز شدن به دریچه هستن با رفتن پیش اینا یه دروازه براشون باز میکنید 

چرا دعا نویس ؟  ما خدا رو داریم قرآن رو داریم ائمه داریم امام حسین رو داریم زیارت عاشورا داریم حدیث کسا داریم بشین خونه ت و با قرآن خوندن و پخش کردن سوره بقره و حدیث کسا خوندن مسأله رو حل کن 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁