2777
2789
عنوان

پسری که همش میگه کادو برام بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام! 😊 به نظر می‌رسه که دوست پسرت خیلی منتظر کادوی روز مرده! این موضوع می‌تونه کمی استرس‌زا باشه، مخصوصاً وقتی که پول کافی نداری.

شاید بتونی بهش بگی که این روزها اوضاع مالی‌ات خوب نیست و به جای کادو، می‌تونی یک کار خاص برایش انجام بدی. مثلاً یک یادداشت عاشقانه بنویسی یا یک روز رو با هم بگذرونید و به یک مکان خاص برید. اینجوری هم می‌تونی احساساتت رو نشون بدی و هم نیازی به هزینه زیاد نیست.

چطور به نظرت میاد؟ 😊

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

حالا یکمم به شوخی میگه ولی خب شوخی شوخی حرفشو میزنه بنظرت بلاکش کنم؟

نمیدونم والا میل خودته ولی در کل روز مرد واسه کسیه که ازدواج کرده یه جوری بفهمون نده ، روز ولنتاین هم اول ببین اگه اون برات چیزی خرید و بهت داد بعد تو هم براش بخر .

اگر هم روت نمیشه حرفتو بزنی و صددرصد میری میخری بلاک کن بره 

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

سلام! 😊 به نظر می‌رسه که دوست پسرت خیلی منتظر کادوی روز مرده! این موضوع می‌تونه کمی استرس‌زا باشه، ...

از هوش مصنوعی پرسیدی ؟؟؟🤣

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

سلام! 😊 به نظر می‌رسه که دوست پسرت خیلی منتظر کادوی روز مرده! این موضوع می‌تونه کمی استرس‌زا باشه، ...

یه لحظه فکر کردم هوش مصنوعی این پیامو داده

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...