من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین با سیاست رفتار کن ،اتفاقا بعضیها رو باید حالیشون کنی وگرنه فکر میکنن خر هستی ،اصلا محل نده جوریکه بزار بفهمه برات مهم نیست ،من بودم با عروس خیلی معمولی رفتار میکردم و با برادر شوهر سرد ،بزار جلوی زنش خجالت بکشه ،برا چی میخوای تحویل بگیری که فکر کنه همیشه حق باهاش بوده و بازم توهین کنه ،اصلا هم نرقص ،بشین و سنگین رفتار کن ،بگن حسوده بهتره تا برادر شوهرت خس برنده شدن داشته باشه و بگه چه نفهمیه ،بزار ازت حساب ببره ببینه توام بخوای میتونی بی احترامی کنی بعد بیا ببین از این بعد چه جوری باهات رفتار میکنه
اخه اینجور میگن حسود فامیل نمیدونه که من بابردارشوهرمشگل دارم اینم بگم جازیمو من نمیشناسم ولی دخترع ...
چه حسودی؟من رابطه بسیار خوبی با برادرشوهرا و جاریای بعد خودم داشتم بازم تو عروسیشون اصلا نرفتم اون سمت.انقد مشغول رقص بودم.عروس دوماد نشستن دیگه خودشون جاری رو میخوان چکار😂😂
تحقیز کردن که اره شوهر توبی پوله مراسمایی مثل بله برون عیدی اوردن نیومدههمیشه دعوا انداخته
عزیزم بنظرم رو اینکه با خانواده عیدی نیاورده ی خورده حساسی چون دلیلی نداره اون بیاد ..اصلش همسرت بوده حالا پدرو مادرشم باشن ..اما از جاهای دیگه خودت میدونی