2777
2789
عنوان

واسه کار کروز بهتره یا اسنپ مارکت بیااااید همه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم از آشناتون میپرسی چجوری باید استخدام بشم؟ چیا لازمه و حقوق اولش چقدره

میگه به میزان تحصیلات وکارایی وشناخت محیطی واین جور موارد بستگی دارد،برو تو سایت کروز اونجا فرم پر کن،فقط حواست باشه برای کارخونش ثبت نام کنی،بعضی از آگهی ها برای پیمان کاره،مجردی؟

سلام و وقت بخیر سال 98 تو دوراهی کروز یا دانشگاه گیر کرده یودم. از اونجایی که کروز کار می‌کردم و شیفت های 8 ساعت گردشی داشت نمیشد هیچ حسابی رو دانشگاه کرد.برای همین کروز ترک کردم. کارمم بخش تولید بود. کلا تو کروز کار نشستنی به اون صورت نداریم. وقت نهار 20 دقیقه ست. ولی خب شرکت رو اصولی هست منظم و مرتب. اصلا هم نمیشه کسی رو جایگزینت بذارن. یه مطلب دیگه شرکت سفت و سختیا خودشو در باره رابطه (منظورم همه جور رابطه با پرسنل) داره. حتی بفهمن باکسی فامیل هستید اونجا بیرونتون میکنن یا حتی دختر با پسر رابطه داشته باشه حتی به ازدواج ختم بشه یکی رو بیرون میکنن...در کل شرکت بدی نیست اما این گردشی بودنش واقعا سخته کار هرکس نیست.سرویس هم داره بیشتر برای کرج با بعضی جاهای تهران. که متاسفانه برای نازی اباد که من بودم نداشت خودم میرفتم و میومدم. 

ببخشید عذر میخوام از هرچی کار اسنپی و دیجی کالایی هست فاصله بگیرید. 

موفق باشید

میگه به میزان تحصیلات وکارایی وشناخت محیطی واین جور موارد بستگی دارد،برو تو سایت کروز اونجا فرم پر ک ...

اونجا نباید فامیل داشته باشی،مثلا"اگه کسی با همسرش اونجا کار کنه یکیشون باید بره

میگه به میزان تحصیلات وکارایی وشناخت محیطی واین جور موارد بستگی دارد،برو تو سایت کروز اونجا فرم پر ک ...

من تحصیلات لیسانس حسابداری دارم ولی چند ساله گذشته و حسابداری اصلا هیچی بلد نیستم ، تاثیر داره؟ مجردم