2777
2789

دخترم تو دوتا ازمون علوم و ریاضی مدال نقره و طلا اورد بعد اینا زنگ زدن برنده شدی ولی فقط گواهی رو برامون انلاین فرستادن پس مداله الکی بود؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آزمون کشوری بوده یا بین‌المللی؟ بین‌المللی باشه نقطه قوته برای رزومه‌ش، کشوری هم خوبه ولی خیلی به کار نمیاد چون رسمی نیست موسسه‌ایه

اگر علاقه و استعداد داره، درمورد المپیادهای دبیرستان تحقیق کنین که مزایای خیلی خوبی دارن اگر مدال بیارن 

آزمون کشوری بوده یا بین‌المللی؟ بین‌المللی باشه نقطه قوته برای رزومه‌ش، کشوری هم خوبه ولی خیلی به کا ...

اك ا٥ ل fلمل 

تاريخ، دى ماه٢٠؟ا 

Iran's Top Talents Olympiad 

بسمه تعالى دانش آموز گرانقدر 

خبر مسرت بخش، هموارهدل راشادولحظههاراماندكارمى سازد، واينكك خبر شادمانه موفقيت شما در الميـاد استعدادهاى برتر ايران مايه مباهـات اسـت آرى، دستان پرتوان و عزم استوارتان دگربار نغمهافتخار و يروزى را مى سرايد و أمروز را براى فردايى بهتر و سازنده آمادهمى سازد دستيابى شما به مدال أا طلا درياية ورشته شجمرشتهعلوم را تبريكك عرض مى نمايموبرايتاندرخشش هاى بشتروعظيم تردرراستاى علم ودانايى را آرزومنديم سزاوار است كه ١خسةگﻰناﭘذ ير رومكى؛ بهقدرت زپرورد گار، دانش و حقيقت رادر هر كجاى بنهانويداى هستى بهدست آوريد وبرچم ايران اسلامى رابر فراز قلهى علم وافتخار به اهتزازدرآوريد 

مدير خانه رياضل مران مصطفى نورى 

آزمون کشوری بوده یا بین‌المللی؟ بین‌المللی باشه نقطه قوته برای رزومه‌ش، کشوری هم خوبه ولی خیلی به کا ...

تو پوستری که ما دیدیم نوشته بود جوایز مدال بعد مرحله بعدیش هم امتحان حضوری بعد اونم ازمون صربستان 

کپی کردم ببین

دیدم عزیزم آفرین بهشون عالیه، از این نظر که بعدا داخل رزومه درج کنن خوبه ولی مثلا سهمیه کنکور نداره یا خیلی برای مهاجرت و اپلای مد نظر نیست

به نظرم اگر علاقه دارن، روی المپیادهای دهم و یازدهم سرمایه‌گذاری کنین، هم سهمیه کنکور دارن هم برای رزومه مهاجرت خوبن