2777
2789

بچه اولم زنداییم اومد بیمارستان.خانواده شوهرم اومدن خونه علاوه بر پذیرایی مفصل شام هم واستادن و خیلی اذیت شدیم چون مامانم دست تنها بود و منم باید بهش کمک میکردم با بخیه هام...

زایمان دومم شکر خدا کرونا بود هیچکی نیومد راحت راحت بودم

من نرفتم خونه مامانم، خونه ی خودم موندم مامانم اومد پیشم.فکر کردم اینجوری برای خانواده ی همسرم راحت تره.بیمارستان فقط پدر مادرامون و خواهر برادرهای هر دو

خونه هم دوباره همینا با اقوام و دوست و همکار و....

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سابقه ی زایمان نداشتم . اما برای مسائل دیگه به همسرم گفتم خوشم نمیاد هیچکس بیاد بیمارستان یا خونه عیادت . همون پیام دادن کافیه . برای زایمان هم همینطور ‌. خوشم نمیاد کسی دور و برم باشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan