2777
2789
عنوان

تا حالا کسی توی سن بلوغ روی کسی کراش بلند مدت زده

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست
من شیش سال

چند سالگی حس کردی ازش خوشت میاد؟

اون آقا چند سالش بود؟

تهش چیشد؟

فامیل بود؟

ببخشید میپرسم 🫠ولی خودم تو شرایط بدی هستن

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنده چیزی نزدیک به بیست و پنج ساله رو بکهام کراشم😂

تعهد💍🤣😍

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
آره فامیل بود فراموش کردم باز اون منو میخواست رد کردن خانواده الان ازدواج کرده خداروشکر

چند سال ازش خوشت میومد؟

چه موقعی حس کردی ازش خوشت میاد؟

اون چند سالش بود؟

تهش دو سه ماه بودبه جایی نمیرسه، بعد از بیست خودتو لعنت میکنی بخاطرش😂

😂🫠نه من کراش کوتاه مدت ندارم

فقط این یدونس‌

اخ🤣منم بعضی وقتا در همین حالت قرار میگیرم

میگم این چییههههه؟این چیه از این خوشت اومده خاک تو سرتت

چند سال ازش خوشت میومد؟چه موقعی حس کردی ازش خوشت میاد؟اون چند سالش بود؟

۴ سال

موقعی ک زیاد میرفتم خونشون

اون ۱۷ سالش بود

من از ۱۲ ۱۳ سالگی ازش خوشم میومد

painting is real love سابق.                                               
من رو پسر خاله ام کراش بودم،خییییییلیی دوسش داشتم این حسم با دوتا از دوستام که فامیلم بودن گفتم،همیش ...

عزیزممم(:

چقدر شرایططون‌ مثل منه

منم پسرخالمه خیلی دوسش دارم 

ولی خودمو بیخیال نشون میدم زیاد بها نمیدم بهش…

🥲

و البته ۱۱ سال تفاوت سنی

😂🫠نه من کراش کوتاه مدت ندارمفقط این یدونس‌اخ🤣منم بعضی وقتا در همین حالت قرار میگیرممیگم این چییهه ...

حالت کاملااااااا طبیعیه 

ممکن تااا قبل ازدواج هم اتفاق بیوفتهههه😅

اما بعد ۲۱ اوکی تر میشی. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
اون یه کناری میمونه بقیه میان میرن.ولی اینو هرروز چندین باربه خودت بگو(((((اون فقط خودت توذهن خودت ب ...

اووهه چقدر خوب😂😍

ولی جدا از این برام مهم نیست زیاد ولی دلم می‌خواد تو آینده باشه🚶🏻‍♀️

بله الان ۴،۵ سال شده!

میتونم بدونم چند سالتونه؟

آقا چند سالشه؟

فامیل هستید؟

۴ سالموقعی ک زیاد میرفتم خونشوناون ۱۷ سالش بودمن از ۱۲ ۱۳ سالگی ازش خوشم میومد

🫠خوبه…

حداقل فاصله سنتیون زیاد نبوده

عزیزممم(:چقدر شرایططون‌ مثل منهمنم پسرخالمه خیلی دوسش دارم ولی خودمو بیخیال نشون میدم زیاد بها نمیدم ...

خوب کاری میکنی،قسمت باشه بهم میرسید.منم به رو خودم نیاوردم حتی بعدش،الانم با همون دختر دوست صمیمی هستم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...