2777
2789
عنوان

حق الناس اومده گردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست

یاعم میتونی صداشو در بیاری کتابو بخری اینجوری مشکلی نیست فک کمم

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چمیدونم یه وقت قشقرق به پا کنن😶

نترسید چیزی نمیشه به خاطر یه لاک

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

مشکلی نیست ینی؟

اخه تا وقتی صاحبش حی و حاضره و در دسترسته فک نکنم بشه رد مظالم کنی و به نیتش صدقه بدی

بعدم یه دایره‌ست تاثیر خاصی نداره رو کتاب که  نگران نباش دیگه فک نکنم کسی سر دایره قشقرق به پا کنه ولی بهرحال بگو بعدا که کسی کتابا خرید از فروشنده شاکی نشه که چرا دس دوم به من فروختید

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

خب کتابه نو بود من اومدم خط کشیدم توش اون لحظه ترسیدم بگم بهشون

ببخشید نمی‌دونستم آقا هستید بابت کلمه عزیزم عذر میخواهم 

خب اگه زیاد نگرانید برید بگید و پولش رو پرداخت کنید