2777
2789
دیگ فایده ندارهوقتی همه نمره هام اوکیه فیزیک میاد گند میزنه ب معدلم دیگ چکار کنم...هیچی هم تهش نمیشه ...

وقت بیشتری بذار روی این درس هرفصل را از گوگل یوتیوب با توضیحات اساتید دیگه ببین 

این ترم که گذشت بعدی را جبران کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقت بیشتری بذار روی این درس هرفصل را از گوگل یوتیوب با توضیحات اساتید دیگه ببین این ترم که گذشت بعدی ...

میدونی دلم میسوزه ک همیشه پدرم درمیاد همیشه کلی زحمت میکشم اما ی جوری گند میزنم ک انگار اصن نخوندم

عاشق گربه ها🥺🍓❤

این حسو منم درک کردم هرامتحانی بیشتر تلاش میکنم و وقت میذارم نتیجه عکس میده

به نظرم شاید خوابت خوب نبوده و سره جلسه تمرکز نداشتی بابت این مسئله 

و اینکه بهش فکر نکن و مطمئن باش نمرت از اونچه فکر میکنی بیشتر میشه

میدونی دلم میسوزه ک همیشه پدرم درمیاد همیشه کلی زحمت میکشم اما ی جوری گند میزنم ک انگار اصن نخوندم

استرس داری استرس خیلی بده هم مغزت پاک می‌کنه هم هول میشی مدیتیشن انجام بده آب زیاد بخور 

آیت الکرسی زیاد بخون صفحه به صفحه کتاب بخون 

مهم هاش هایلایت کن چند بار بخون و تحلیل کن برای خودت 

من یک دوستی دارم خیلی قشنگ بهم آموزش میده چطور با پسرم درس کار کنم بچه خودش جزو نخبگان هست 

شب امتحانی همینه

اونوقت چجوری ب این نتیجه رسیدی ک من شب امتحانی خوندم😐💔

از اول سال هروز دارم کلاس تقویتی میرم و کار میکنم

مشکل از خنگیمه

عاشق گربه ها🥺🍓❤