2777
2789
عنوان

همه ما تو زندگیمون یه چشم رنگی داریم🤌🏻😂

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 106 پست
نه برونگرام😂یه چی دیگه بگو

دیدی اشتباه گفتما🤌🏻😂

نیستم حس ۶ بابا من حس ۱ هم نیستم چه برسه ۶😂🤌

موهات بلنده بیب

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

چشم چجشمب روی 2چشم تخمام

اره برنامه همینه تا چند سال تا من شوهر کنم از دستم راحت شی🤌🏻😂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من پدر بزرگم چشمای طوسی مادر بزرگم عسلی همه خاله ها چشم رنگی مامانم چشم عسلی هرکدام هم جدا خوشگله اون وقت چشمای من کشیده به پدرم مژه های بلند چشم درشت ولی مشکی 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
والا من پدر بزرگم چشمای طوسی مادر بزرگم عسلی همه خاله ها چشم رنگی مامانم چشم عسلی هرکدام هم جدا خوشگ ...

من مامان بابام قهوه ای

خودم سبز ابی😂😂

عمو عمه دایی پدربزرگ مادربزرک همه رنگی جز مامان بابام😂😂😂

شوهر خواهرم که میشه پسر عموی مادرم دختر خواهرم پسر عموی مادرم که میشه پدربزرگ همین دختر خواهرم همه چشم آبی یه دختر هست توی اینستا پرستش رحیمی خیلی چشاش خوش رنگه بزن گوگل میاد 

شوهر خواهرم که میشه پسر عموی مادرم دختر خواهرم پسر عموی مادرم که میشه پدربزرگ همین دختر خواهرم همه چ ...

درسته خدا حفظشون کنه

چشم رنگی های زندگی من خودم و پدرم هستیم😍🤍

ای جان