2777
2789
عنوان

چون بیبی فیسم همه ی پیشنهادام از طرف کساییه که کوچیکترن ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست میگید واقعا ولی منو هرکی میبینه میگه ۱۵ ۱۶ سالم درحالی که ۲۵ سالمه

منم بی‌بی فیسم همه میگن ۱۶_ ۱۷ سالته😂 یه پسره هم‌ گیر داده ۲سال از خودم کوچیکتره اگه واقعا درکش خوب باشه شاید قبولش کنم😑😑

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

منم بی‌بی فیسم همه میگن ۱۶_ ۱۷ سالته😂 یه پسره هم‌ گیر داده ۲سال از خودم کوچیکتره اگه واقعا درکش خوب ...

۲ سال خوبه خاهر‌.منم یکی هست میدونه سنمو ۱۹ سالشه ولی خب موقعیت اجتماعی خوبی داره و یه رشته عالی داره درس میخونه و کسبو کارو درامد خوبیم داره ولی خب بخاطر سنمون میگم ن🥲

۲ سال خوبه خاهر‌.منم یکی هست میدونه سنمو ۱۹ سالشه ولی خب موقعیت اجتماعی خوبی داره و یه رشته عالی دار ...

چقد مشخصات همونه ک از من خوشش میاد😂😂 بخدا اگه بدونی تو دنیا مردم چه رابطه‌های دارن و چیکارا که نمیکنن که این اختلاف سنی های ک میگی اصلا به چشم نمیاد

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻