2777
2789
عنوان

تو شهر شما هزینه بند و ابرو و کاشت ناخون چقد

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 31 پست
مگه با بند انداختن و موچین هم منتقل میشه؟

نه اصلن عزیزم اهمیت نده از راه جنسی هست تنهایی جایی که نمیخوان قبول کنند ایران .اینو دوستم که دکتر زنان هست میگه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو شهر ما متوسط ناخن فقط لاک و ژل بی کاشت ۲۰۰ تا ۲۵۰ بند و ابرو ۱۰۰ تا ۱۲۰ قیمت بالا لاک و ژل بدو ...

آخه دوستم دیروز گفت من رفتم آرایشگاه چهار صد دادم برا بند و ابرو منم جا خوردم یه لحظه حس کردم داره دوروغ میگع

تهرانم 

هر منطقه قیمتش متفاوته 

اما خودم برای بند و ابرو ۱۵۰ 

برای ترمیم کاشت با پودر دستم همراه با ژلیش ۲۸۰ میدم مثلا ژلیش ابنباتی یا دیسکوژل این قیمته ژلیش معمولی باشه ۲۵۰ تومن 

ترمیم پا هم فکر کنم صد تومن هست 

آخه دوستم دیروز گفت من رفتم آرایشگاه چهار صد دادم برا بند و ابرو منم جا خوردم یه لحظه حس کردم داره د ...

😐😐😐😐😐

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

تهرانم هر منطقه قیمتش متفاوته اما خودم برای بند و ابرو ۱۵۰ برای ترمیم کاشت با پودر دستم همراه با ژلی ...

مرسی دوستم عادت داره همه چیز دوروغ میگه نمی‌دونم دلیلش چیه .گفت بندابرو چهارصد شده من یهو جا خوردم 

مرسی دوستم عادت داره همه چیز دوروغ میگه نمی‌دونم دلیلش چیه .گفت بندابرو چهارصد شده من یهو جا خوردم

کدوم منطقه و شهر ؟

حالا شاید ارایشگاه های خیلی معروف این قیمت بگیرن البته شک دارم 

اما فرضا من میرم ۲۸۰ تومن برای ناخن میدم یکی از دوستام میره هشتصد تومن برای ترمیم و ژلیش میده 

ا

نه اصلن عزیزم اهمیت نده از راه جنسی هست تنهایی جایی که نمیخوان قبول کنند ایران .اینو دوستم که دکتر ز ...

یه سوال میپرسم لطفا فکر کنید بعد جواب بدید توهینم نکنید

وقتی خانمی که hpv داره، حالا چه ضایعه تناسلی چه ضایعات بقیه نقاط بدن بیاد آرایشگاه و خدمات بگیره مثل موم و وکس و غیره محیط و پرسنل آلوده میشن با تماس یا خیر

رابطه جنسی هم تماس پوست سالم با ضایعات هست

یه سوال میپرسم لطفا فکر کنید بعد جواب بدید توهینم نکنیدوقتی خانمی که hpv داره، حالا چه ضایعه تناسلی ...

موم و وکس ربطی ندارع مواد داغ میشه میزارع رو پوست می‌کشه آخه چه ربطی داره شما وسواس داری 

کدوم منطقه و شهر ؟حالا شاید ارایشگاه های خیلی معروف این قیمت بگیرن البته شک دارم اما فرضا من میرم ۲۸ ...

ساوه هست عزیز تهران نیست

موم و وکس ربطی ندارع مواد داغ میشه میزارع رو پوست می‌کشه آخه چه ربطی داره شما وسواس داری

وقتی دما به صد درجه برسه و چند دقیقه بجوشه میشه فکر کرد خطری نداره، روی پوست شما موم صد درجه میذارن؟ توی اون ظرف که موم جامد میندازن رو برای هر مریض ضد عفونی میکنن؟ روکش تخت رو هر بار عوض میکنن؟

وقتی وکس میندازی پوست زخم های کوچیک پیدا نمیکنه؟ بعضا خون نمیفته؟ اینا بدیهیاته چرا اتهامه وسواس بودن میزنید؟ الان سونامی hpv هست یعنی همه اونها یا همسرانشون بدکاره و روسپی هستن؟