2777
2789

چون ی بار بی بی چک زده بودم منفی شده بود دیگه انواع دارو سرماخوردگی ژلوفن و.... خوردم گرمیجات خوردم انرژی زا خوردم ...وقتی متوجه شدم باردارم ۶ هفته بودم از قبل هم فولیک اسید و چیزی نخورده بودم الان برای ان تی خییییلی نگرانم حالم بده اصلا کسی مثل بوده وبچه اش مشکلی نداشته باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من بارداری پنهان داشتم تا هشت ماهگی نفهمیدم ینی خودمم ی کم تنبلی کردم هم علائم چندانی نداشتم

همه کاری کردم و همه چی خوردم با موتورم خوردم زمین زن هفتاد کیلویی هم بلند کردم هیچی نشد استرس نگیر انشاالله نینی سلامت دنیا میاد

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
ببین من بارداری پنهان داشتم تا هشت ماهگی نفهمیدم ینی خودمم ی کم تنبلی کردم هم علائم چندانی نداشتمهمه ...

منم تنبلی تخمدان داشتم و پریود بهم ریخته برای همین خیلی شک نکردم انقد نگرانم که نگو وجودم پر از استرس

منم تنبلی تخمدان داشتم و پریود بهم ریخته برای همین خیلی شک نکردم انقد نگرانم که نگو وجودم پر از استر ...

اصلا نگران نباش بسپار ب خدا 

بگو خودت دادی خودتم مراقبش باش 

مطمئن باش سالم دنیا میاد دیگ از من بدتر نیستی که😂دکتر اگه می‌تونست فحشم میداد😂

از الان مراقب باش استرس هم سمه برات فقط مثبت فکر کن

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!