2777
2789
عنوان

شوهر عمم بهم گفت صورتت مثل پیرزناست اندامت مثل چهارده ساله ها

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی ولی شما سر و تهتون خیلی شیک عینه پیرای خرفته

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
از این به بعد بگو فکر کنم منو با دخترت داری اشتباه میگیری(با لبخند)یا وقتی گفت خواستگار از این بهتر ...

دقیقا همینو میگم دختر خودش از من سنش بزرگ تر و خیلی لاغر تره اگه اینحوری گفت میگم من به دخترت رفتم چیزی گیرم نمیاد بخورم چاق بشم

چرا انقد نزدیک میشین به خواهرشوهر، مامانتون! 

بعدم میگفتی اقای فلانی(فامیلیش ) خیلی خیطه رفتارتون😂😂😂 اولین باره ادم انقد خیط و داغون میبینم😂

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
زبون نداری میشستیش میذاشتیش کنار میگفتی کی اندام منو برانداز کردی که فهمیدی به چندساله ها میخوره

روم نشد...سنش بالاست...کلاس چهارم. دبستان هم که بودم باهام دشمنی داشت میگفت چرا نمیزاری دخترم درس بخونه :/

اتفاقا پیش همه عمو. عمه مادربزرگ بگو فلانی خجالت نمیکشه اندام منو برانداز میکنه و نظر میده مطمعنا تو ...

فکر خوبیه...حیای زیادی ب خرج دادم چیزی نگفتم ب این فکر کردم که بقیه خودشون فهمیدن این ادم چقدر کثیفه

برای چی اینقدر راحت توهین میکنه؟؟؟ 

پدرت یا بقیه چیزی نمیگن بهش؟  

به نظر من خودت نسبت بهش کاملا بی تفاوت باش ، 

کلا انگار شوهر عمه ت رو نمیبینی و حرف هاش رو نمیشنوی.

یطوری باش که اصلا انگار شوهر عمه ت وجود نداره و هیچ ارزشی برات نداره.

یا اینکه یک مرتبه جواب سنگین و در عین حال بدون توهین بهش بده تا دیگه نتونه نسبت بهت بی ادبی کنه. 

چرا انقد نزدیک میشین به خواهرشوهر، مامانتون! بعدم میگفتی اقای فلانی(فامیلیش ) خیلی خیطه رفتارتون😂😂 ...

وا خوبی عمه شه هاااا حالا شوهره یه غلطی کرده نظر شما هم مسخره و بی معنی و خنده دار بود.    خواهر شوهر مامانتون.   خواهر باباتون 😂😂😂😂😂. تو خودت با کسی رفت و امد نداری