2777
2789
عنوان

آزادی بیان

44 بازدید | 6 پست

چرا واقعا آزادی بیان رو از ما سلب میکنن‌‌ حتی تو همین سایت عمومی..اگه ی چیز بگیم که بهشون بر بخوره سریع تعلیق میکنن یا میترکونن یا هرچی 

مگه غیر اینه که هر انسانی دارای اختیار و اراده خودش هست پس چرا ی عده سعی دارن مارو محکوم کنن به عقاید خودشون 

نمی‌فهمم واقعا حتی تو همین سایت عمومی میایم درد و دل کنیم سریع تاپیک رو میترکونن خب ماهایی که ی سری مسائل داشتیم که واقعیت جامعه مونم هست و نمی‌تونیم با کسی در میون بزاریم ..کجا بگیم دقیقا ؟بعد جالبه میان میگن به خانوادت میگفتی یا فلان ..خب وقتی شما که نمیشناسی سریع گزارش میزنی و تاپیک رو میترکونی خانواده ای که میشناسم انتظار چه برخوردی هست ؟

کاش دنیامون به سمت اختیار خودمون حرکت کنه و بتونیم لااقل بعضی حرفا رو راحت بزنیم

میدونی قسمت جالبش کجاست؟ که بخاطر همین اشاره به عدم آزادی بیان احتمال قوی تاپیک بترکه😄💔

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی قسمت جالبش کجاست؟ که بخاطر همین اشاره به عدم آزادی بیان احتمال قوی تاپیک بترکه😄💔

آره می‌دونم دقیقا ..خیلی بده محکومیم به چهار چوبی حرف زدن که تو سنت خدا و پیغمبر هیچ حرفی از این نزده که وقتی بهت ظلمی شده نگو یا درد و دل نکن ..بعد ی عده میان به همون نام سریع گزارش میزنن تا نشرغیر اخلاقی پیدا نکنه ..خب وقتی نشه همچین جایی گفت کجا باید گفت؟

از آزادی بیان همین بس ، که الان این تاپیک هم میترکه بخاطر اشاره بهش😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎