2777
2789
عنوان

پیام حذف تاپیک به نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 22 پست
من سه باره میفرستم ولی دریغ از پاک شدن😐🥲

سلام

متن تاپیک ۲۶ اردیبهشت niniyar_3:

✅️✅️✅️ گفتن اگر همه این موارد رو رعایت کردید و حذف نشد برای من بفرستید تا چک کنم

⬇️

سلام دوستان روزتون به خیر جدیدا خیلی شکایت از تاپیک حذف هست ,  ببینید تعداد تاپیک هایی که میتونیم در روز حذف کنیم محدود برای همین فقط موارد خصوصی حذف میشن من موارد رو با نی نی یار ۱ بررسی کردم :

یا خارج از تایم مشخص لینک رو گذاشتن
یا کاربر بجای ۱ لینک ۱۰ تا لینک گذاشته 

تاپیک حذف شده اما کاربر چک نکرده!!!

تاپیک کاربر دیگه رو گذاشتن و مال خودشون نبوده (در این صورت هر دو کاربری مدتی بسته میشن)
موارد غیر ضروری و غیر خصوصی بوده
و اینکه تعداد تاپیک هایی که میفرستن زیاد ایشون باید دونه دونه چک کنن و گاهی ممکن تا شب زمان ببره اگر همه این موارد رو رعایت کردید و حذف نشد برای من بفرستید تا چک کنم
برای حذف تاپیکتون رو به پی وی  @niniyar_1    بفرستید

متاسفانه تازگی خیلی از کاربر ها دارن به نی نی یار توهین میکنن بابت این موضوع طبق قوانین سایت کاربریشون مدتی مسدود میشن و در مواردی برای همیشه بسته میمونن 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

وقتی دارم بهش پیام میدم لینک رو فشار بدم آبی بشه یا چی؟ میشه مختصر راهنمایی کنید.من به صورت خصوصی پی ...

منم تو خصوصی می‌زارم  نه لینکو بزار پاک می‌کنه. اگه شک داری پاک کرده یا نه رو لینک بزن ببین پاک شده یا نه اگه پاک شده باش میگه تعطیل شده  لینک اینجا خیلی وقته آبی نمیشه واس همون باید دستتو بزاری روش آبی شه بعدش باز شدنو بزنی تا بری داخلش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون

خواهش می کنم.

💗💗💗

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اینکه میگن فقط یه لینک منظورشون چیه.در روز یه لینک یا در هر پیام یه لینک؟؟؟

توی هر پیام یک لینک

هم این که خودشون میگن روزی یکی بفرستین.

ممنون از راهنماییت سارا جان

خواهش می کنم.

💙💙💙