2777
2789

کنکوری انسانی 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من میخوام کنکور بدم انسانی ولی اصن انگیزشو ندارم

یکم توضیح بده

انسانی هس رشتت کلاس دوازدهمی یا پشت

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه پشت کنکورم دو سه ساله شرایطشو نداشتم نخوندم امسال میخوام کنکور بدم تو چی ؟

من پشت کنکورم امسال سال دوم

اگع بخوایم باهم شر‌وع کنیم پیشنهادت چیه چ کارایی بکنیم ب نظرت؟من خودم انگیزه میخوام فقط بقیش راحته ب ...

دقیقاً منم انگیزه میخام 

چندسالته تو

هدفت چیه 

بعدش اینکه مشاور داری

شهری یا روستا

اره خوب میشه

باشه درخاست بده دختر ‌باشی فقط