2777
2789
میخواستم بدونم حتی اگه خوش خیم هم باشه باید ید درمانی بشه؟یا فقط تو بدخیم هست و اینکه تو قرنطینه اکت ...

ن اگه توی یه خونه باشه و تو اطاق باشه هم فکر نکنم مشکلی باشه 

و اگه خوش خیم هم باشه بازم نیاز هست ب ید درمانی چون بالاخره تیروئید رو در میارن شاید دوز ید کمتر باشه

بیشتر از شوهرم میپرسم پاسخ درست تری میدم 

انشاءالله که هنیشه سالم باشین هم خودتون هم اطرافیاتون

بدخیمسلام به روی ماهتآنقدر راحته

مامانمه چندتا توده بود 

چون شنیدم از ۱۰ تا عمل ۷ تا رو میفرستن ید درمانی

واقعیت چون فشار خون داره دلش میگیره اینکه چند روز قرنطینه بمونه نگرانم میکنه که راحته تحملش؟ 

تو بیمارستان هم میذارن بمونه چند روز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانمه چندتا توده بود چون شنیدم از ۱۰ تا عمل ۷ تا رو میفرستن ید درمانیواقعیت چون فشار خون داره دلش ...

میاد خونه اونم به سلامتی

قششششنگ چند تا سریال حسابی براش می‌دارید کنار 

کل روز هم تلفنی حرف میزنید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من والا پیشش نبودم حالا تا شوهرم رو ببینم ازش دقیق می پرسم و میام برات تایپ‌میکنم مراحلش رو

سلام گلم خوبی؟

خواستم بگم خداروشکر پاتولوژی مامانم رو دادن و خوش خیم بود و نیاز به ید درمانی نشد

ممنونم گلم از لطفت همچنین شمام سلامت باشید❤️

سلام عزیزم چندروز طول کشید که جواب پاتولوژی بیاد؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
سلام عزیزم چندروز طول کشید که جواب پاتولوژی بیاد؟

سلام گلم بستگی به تعداد بیماران یه بیمارستان داره واسه یکی از مریض های دکتر که بیمارستان دیگه عمل شده بود ۱۰ روزه اومد واسه مامانم ۳ هفته

سلام گلم بستگی به تعداد بیماران یه بیمارستان داره واسه یکی از مریض های دکتر که بیمارستان دیگه عمل شد ...

مرسی عزیزم ان شاالله همیشه سلامت باشن

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️