من اول فکر میکردم شیراز اما پزشکیان گفت یه شهر ساحلی پس جنوب تر میاد احتمال زیاد بندرعباس باشه ولی کاش سیستان بلوچستان میشد مثلا چابهار اینجوری بهتر ساخت و ساز میکردن یکم فقر اونجا کمتر میشد
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میگن تهران گنجایش ۱۰ میلیون آدم نداره و کالا ها تا از دریا بیان تهران اینا سخته هزینه داره
بله
تهران داغون شده برای پایتخت بودن
نه هوا مونده براش نه زمین
ولی انتقال پایتخت در حد حرفه و در عمل عمرا بتونن
تا جایی که عمر من قد میده ، ده ساله هر رییس جمهور که میاد میگه پایتخت رو میبریم شعر ساحلی
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بعدشم پایتخت ساختن یک راه صد سالس ، پزشکیان دیگه مونده به چی گیر بده میگه پایتخت رو عوض میکنم😂
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
اخه اکثرامکانات تهرانه چطور می خوان انتقال بدن...بیمارستانها...
دانشگاههای مهم...
خیلی هزینه برهست...
فقط مجلسوببرن کافیه🤣🤣🤣
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
یاد جاده خودمون افتادم پیچ و خم زیاد داره از وقتی من بچه بودم میگفتن نقشه برداری کردن از وسط راه یه تونل بزنن راه نصفه بشه من دارم پیر میشم هنوز هیچکار نکردن