من اول فکر میکردم شیراز اما پزشکیان گفت یه شهر ساحلی پس جنوب تر میاد احتمال زیاد بندرعباس باشه ولی کاش سیستان بلوچستان میشد مثلا چابهار اینجوری بهتر ساخت و ساز میکردن یکم فقر اونجا کمتر میشد
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میگن تهران گنجایش ۱۰ میلیون آدم نداره و کالا ها تا از دریا بیان تهران اینا سخته هزینه داره
بله
تهران داغون شده برای پایتخت بودن
نه هوا مونده براش نه زمین
ولی انتقال پایتخت در حد حرفه و در عمل عمرا بتونن
تا جایی که عمر من قد میده ، ده ساله هر رییس جمهور که میاد میگه پایتخت رو میبریم شعر ساحلی
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بعدشم پایتخت ساختن یک راه صد سالس ، پزشکیان دیگه مونده به چی گیر بده میگه پایتخت رو عوض میکنم😂
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
اخه اکثرامکانات تهرانه چطور می خوان انتقال بدن...بیمارستانها...
دانشگاههای مهم...
خیلی هزینه برهست...
فقط مجلسوببرن کافیه🤣🤣🤣
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
یاد جاده خودمون افتادم پیچ و خم زیاد داره از وقتی من بچه بودم میگفتن نقشه برداری کردن از وسط راه یه تونل بزنن راه نصفه بشه من دارم پیر میشم هنوز هیچکار نکردن