2777
2789

نمیدونم به من باشه خیانت میدونم

وقتی بچم بدنیا اومد شوهرم شبا شیفت میموند محیط کاریش طوری بود که سه تا خانم اومجا بودن البته شبا نه فقط روز من همش دست تنها با یه بچه کولیکی که مدام گریه میکرد از زندگی خسته شده بودم خلاصه کاشف به عمل اومد که شوهرم با یه خانم مجرد لاس میزنه و اون خانم هم علاقمند به شوهرم شده

یه جنگی بپا کردم که بیا و ببین بچه رو گذاشتم پیش شوهرم گفتم من نمیتونم بچه بزرگ کنم تو بری پی هرز بازی 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بنظر من خیانته کسی ک با این زنه با کلی تلاش و گوگل ترنسلیت و.. چت کرده مگ میشه با ایرانیاش چت نکنه؟م ...

دقیمت منم سر همین اعصابم خورده آخه این همه وقت بزاری هی ترجمه کنی و ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی خواهر گفتم دقیقا اینو گفت طلاقت میدم هیچ کاری نمیتونی بکنی

خیلی ببخشیدا با این حرفایی ک درموردش تا الان زدی شوهرت واقعا عوضیه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

ماجرا رو کش نده، حالا یه اشتباهی کرده امیدوارم سر عقل بیاد.

اگه دفعه اولش بود بازم یه چیزی برداشته به یکی از رفیقاش پیام میده که منو ببر تو گروه مخ سارا رو بزنم 😑

نمیدونم به من باشه خیانت میدونموقتی بچم بدنیا اومد شوهرم شبا شیفت میموند محیط کاریش طوری بود که سه ت ...

به خدا که منم حینی که اون داشت پیام میداد داشتم بچه کوچیکمو تا صبح میگرفتم