2777
2789

دکتر مهرداد منشی خودم میخوام برم بنظرم خوبه پیج اینستام داره میتونی نگاه کنی قیمت ام ۳۵ تا ۴۵ متغییر متناسب با نوع بینی 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تهرانن؟

نه قم ولی خوب شاید تهرانم بیاد ولی بنظرم من دکتر خوبیه چون خیلی آروم و با اخلاق و متین اعه

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
نه قم ولی خوب شاید تهرانم بیاد ولی بنظرم من دکتر خوبیه چون خیلی آروم و با اخلاق و متین اعه

من خودم تهران نیستم ولی هرکی دور و برم‌ دماغش خوب بوده تهران عمل کرده منم هول شدم. راستش نگرانم دکتر سوراخای دماغو تا به تا در بیاره

من خودم تهران نیستم ولی هرکی دور و برم‌ دماغش خوب بوده تهران عمل کرده منم هول شدم. راستش نگرانم دکتر ...

ببین نمونه کاراشو ببین یک سر بیا برو آدم رکیه خیلی رک میگ بینی ات چجوری میشه من خودم راضیم اولین پول بیاد دستم بدون فکر میرم پیشش 

بعدم با نیت خوب برو بگو همه چیز عالی میشه الان بگی اینجوری تای ب تای در بیاره همین میشه بگو خوب در میاد همه چیز تا اونجوری بشه