2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز رفتم حموم اب سرد شد بهش گفتم اب بیار برام میگ منم شیرابو باز میکنم اب سرده نمیتونم بیارمیبارخو ...

محلش زیاد نزار من این روزا رو گذروندم کلا باید بهش بی توجهی کنی سمتت میاد راستش اینو فهمیدم هر کس ب خودش بیشتر اهمیت بده بقیه ام بهش بیشتر اهمیت میدن جدی نگیرش کاراشو کمتر کن میدونم تنهایی وای خودتو مشغول کن 

دوست این دوره زمونه مگه میشه بهش اعتماد کرد!!!

بله چرا نشه 

دوستاتون رو نمیخواد بیارین خونه تون و معاشرت خانوادگی داشته باشین 

خودتون چندتا دختر برین کافی شاپ ، پارک و ...

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
محلش زیاد نزار من این روزا رو گذروندم کلا باید بهش بی توجهی کنی سمتت میاد راستش اینو فهمیدم هر کس ب ...

الان خواب بودم از سرکار نزدیکه

صدبار اومد بالاسرم الان دید بیدارشدم رفت

فقط برای اینکه میاد کاراش و. غذاش اماده باشه

اگ اون یکنفر ادم باشه اشکال نداره ولی... اونم هواسش پیشت نی

دختر جون بچه ای حالیت نیست مردا تا میبینن خیلی دوستشون داری بهشون اهمیت میدی ببخشیدا رم می‌کنن به خودت ظاهرت تغذیه ات لباسات اهمیت بده انگار که خودت فقط هستی 

دختر جون بچه ای حالیت نیست مردا تا میبینن خیلی دوستشون داری بهشون اهمیت میدی ببخشیدا رم می‌کنن به خو ...

امروز دقیقا همین تصمیمو گرفتم کاش بتونم انجامش بدم

بچه کوچیک دارم

بله چرا نشه دوستاتون رو نمیخواد بیارین خونه تون و معاشرت خانوادگی داشته باشین خودتون چندتا دختر برین ...

بخدارفیق حال ادمونمیفهمه 

من پرستارم کلی رفیق وهمکاردارم باهاشونم بیرون میرم ولی خب اصلایجوریم خوب نیسم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

الان خواب بودم از سرکار نزدیکهصدبار اومد بالاسرم الان دید بیدارشدم رفتفقط برای اینکه میاد کاراش و. غ ...

خب مثلا وقتی مریض باشی غذا نپز قبلش زنگ بزن من مربضم برام غذا بگیر از بیرون اگرم نگرفت یا هر چیزی همش بگو بهش لازم نیست همه چیز آماده باشه فکر می‌کنن وظیفه ماس اینو تو جلسه تراپی یه روانشناس بهم گفت گفت که با مردت جوری رفتار کن انگار تو بهش لطف میکنی که باهاشی و اگر دست از پا خطا کنه ولش میکنی نه که واقعی باشه ولی اثر گذاره

مخصوصا مادرشون

ن واش من مادرشم خوبه خودشم ازهرنظرعالیه پزشکه اصلا

تیپ همه چی عالی متعهد زن دوست

فقط ۲تامشکل داره هرچی که بخوادخرجدمیکنه واصلا مانع نیس چیزای چرتوپرت والکی براخودش میخره

دوم اینکه بددله وخیلی بده نابودشدم من

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤