2777
2789
عنوان

اونایی ک رفیق جنس مخالف دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 27 پست
انقد رک؟😂

همینقدر رککک

یا مثلا بگو خرمشهر خونین است😂👐

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۷ ۲۰

خب با این سن پس میدونه چی به چیه . وقتی پری هستی و حالت خوب نیست بهش خیلی عادی و راحت بگو . اگر گفت برای چی بهش توضیح بیشتر بده که چی حالت رو بهتر و چی حالت رو بدتر میکنه . یبار بگی دیگه متوجه میشه و اگر اهل همراهی باشه همراهی میکنه اگرم نباشه که گفتن یا نگفتنش فرقی نداره

خب با این سن پس میدونه چی به چیه . وقتی پری هستی و حالت خوب نیست بهش خیلی عادی و راحت بگو . اگر گفت ...

مرسی از راهنمایی های شما.

کاش مرد های سایت جز خاله زنک بازی راهنمایی هم کنن

لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊
🤣🤣🤣🤣کارما

😂😂ولی هر ماه میگفت با پریودی مشکلی نداری 😅😅میگفتممم خوبم بخدا 

اتفاقا اون بار ک الکی گفتم پریودم همون ماه درد بدجوری داشتم هیچ وقت یادم نمیره و مجبور بودم درس بخونم چدن چند روز قبلش دروغ گفتم.

بلاکم میکنه🤣🤣🤣

وا چرا؟

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من رفیق جنس مخالف می خوام ....

ولی واقعا نمی تونم ..

تو مجازی که جواب کسایی که پی وی می یان و نمی دم ..

درخواست هیچ کس و تو اینستا برای فالور بودن نمی پذیرم ..

تو واقعیت هم خیلی سنگین جواب می دم ..

ولی ته دلم دوست پسر می خوام 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

مرسی از راهنمایی های شما.کاش مرد های سایت جز خاله زنک بازی راهنمایی هم کنن

خواهش میکنم . متاسفانه جو سایت خوب نیست یه عده همه چیو به مسخره میگیرن زن و مرد هم نداره . هم زنا هم مردا اگر خیلی چیزا رو متوجه بشن می‌فهمن در مورد اون مسئله چجوری باید رفتار کنن مشکل آدما از ندونستن سرچشمه میگیره