2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه کتک خوردن دارید😂🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 81 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم بابت زبونم خیلی کتک خوردم از بابام😂😂ولی خوشم میاد بعد کتک بابام پشیمون میشه و کلی بعدش تحویلم ...

اخه مسئله اینجاست که من این وسط رسما الکی کتک خوردم

از دیروزم دیگه رفتم تو روزه سکوت فقط سوال بپرسن جواب میدم اگرنه ساکتم

همیشه هرکی اذیتم میکرد از تنهایی و ناراحتی به بابام پناه میبردم اما اینبار نمیدونستم باید به کی پناه ببرم

یادمه زندایم دختر دایمو با دمپایی جوری زده بود شماره دمپایی افتاده بود رو باسنش ما چقد میخندیدیم😂😂

بیچاره بچه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اخه مسئله اینجاست که من این وسط رسما الکی کتک خوردماز دیروزم دیگه رفتم تو روزه سکوت فقط سوال بپرسن ج ...

عزیزممم🥹♥️

طبیعیه قشنگم خودتو ناراحت نکنن اونام عصبی بودن اخع🥲

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
بچه که نبود ۱۵،۱۶ ساله بودیم ،ولی خدا بیامرز زندایم خیلی زن جدی بود من مثل چی ازش میترسیدم

😂😂😂اهان ازاون لحاظ

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خب چرا یکی با یکی دیگ دعوا کنه تو کتکشو بخوری؟عادلانه نی

ببین مامانم خواهش و خواهرزادشو بغل گرفته و حمایت میکنه جوری که انگار بچشه

بابامم پسرش و نوه شو بغل گرفته و حمایت میکنه

منم این وسط مثل بچه یتیما

دیروز صبحونه قرار بود همه جمع بشن خونه ما،بعد مامانم از صبح ناراحت بود که عروسمون میخواد بیاد اینجا،اومد تو اتاق گفت مریضه سرماخورده منم مریض میکنه و...

منم گفتم خاله دوروزه انفولانزا گرفته تو دیشب رفتی اونجا پیشش طوریت نشد،زنداداش که اصلا سرمانخورده فقط چون سینوزیت داره ابریزش بینی گرفته،همینو گفتم دیگه بهونه اومد دستش رفت تو حال شروع کرد داد و بیداد و ....دعوای جفتشون بالا گرفت

بعد بابام فکرکرد حالا من چی گفتم که مامانم اینجوری میکنه

بدون اینکه بپرسه اومد تو اتاق زد 

کل قضیه همینه