2777
2789
عنوان

تازه نامزدم پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست
من حساس بودم اون بیخیال

تو فکر پیشرفت اون تنبل و بیخیال

بنظرم اگ نشونی بهم بزن البته قبلش با خانوادت مشورت کن اونا بهتر راهنماییت میکنن

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

یکم بیشتر درمورد آب رو آتیش بودن توضیح میدی عزیزم ممنون🥲

هی تو دعوا دنده نده 

سعی کن تا اون چیزی گفت تو ذهنت بیشتر فکر کنی ک بتونی خودت رو اروم کنی 

ممکنه جواب تو حرف تو درست باشه 

ولی اون لحظه باید ببینی عقلت چی میگه بیشتر بگی ک موضوع کشدار بشه یا نه سکوت کنی

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو فکر پیشرفت اون تنبل و بیخیالبنظرم اگ نشونی بهم بزن البته قبلش با خانوادت مشورت کن اونا بهتر راهنم ...

اینطوری هم ن

ولی دروغ بهم گف الان

و نمیتونم تحمل کنم 

چرا من اینطوری باشمچرا اون نباشه

در این مواقع تو کوتاه بیا تا قلق همسرت بیاد دستت 

هی تو من نکن عزیزم 

باید بتونید بدون دعوا ب تعامل و توافق برسین تو دعوا فقط خودتون عصبی میشین 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

فک کنم سنی ندارین 

وگرنه به این درک میرسیدین یک سری رفتارها در هر فردی وجود داره که باب میل شما نیست و شما به عنوان شخص کمالگرا نمیتونین یک فرد کامل رو داشته باشین بدون هیچ عیبی چون خودتون هم عیب دارین و این توقع بی جایی هست 

البته اگر دوسش ندارین و یا عقد نیستین و فک میکنین بهتون اهمیتی نمیده همین کارو کنید 

خب شوهر منم خیلی بازی میکنهعیبش چیهتازه غر غر کنی هیچ مردی نمیتونه تحملت کنه

فرقش اینه ما دوست بودیم خودش اصرار ب ازدواج کرد

و الانم شوهرم نیس و فقط نشون هستیم 

و هر کس ی چیزی از طرفش میخاد 

هی تو دعوا دنده نده سعی کن تا اون چیزی گفت تو ذهنت بیشتر فکر کنی ک بتونی خودت رو اروم کنی ممکنه جواب ...

ععععه🥲😂من ناخودآگاه همینکارو میکنم

فقط با شوهرم با بقیه نه .

دارم تمرین میکنم با بقیه هم همینکارو بکنم .

فک کنم سنی ندارین وگرنه به این درک میرسیدین یک سری رفتارها در هر فردی وجود داره که باب میل شما نیست ...

بله فکر میکنم همینه 

ولی نشون هستیم و سخته تموم کردنش 

در این مواقع تو کوتاه بیا تا قلق همسرت بیاد دستت هی تو من نکن عزیزم باید بتونید بدون دعوا ب تعامل و ...

دقیقا بخدا من با همسرم تا حالا دعوا نکردم

قهر بودیم اما به روز نکشیده

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

ععععه🥲😂من ناخودآگاه همینکارو میکنمفقط با شوهرم با بقیه نه .دارم تمرین میکنم با بقیه هم همینکارو بک ...

با بقیه نیازی نیست 😂😂😂فقط دل شوهر رو بدست بیار عزیزم 

اینطوری هم نولی دروغ بهم گف الانو نمیتونم تحمل کنم

خب دروغش ک طبیعیه احتمالا خیلی زیادی حساسیت نشون میدی با کاربر سهیلا موافقم با حساسیت زیاد نمیتونی کاری از پیش ببری با هر مردی باشی اینطور حساسیت نشون بدی دروغ میگ

با آرامش و صبر اونطور ک میخای باید تربیتش کنی

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

فرقش اینه ما دوست بودیم خودش اصرار ب ازدواج کردو الانم شوهرم نیس و فقط نشون هستیم و هر کس ی چیزی از ...

عزیزم زندگی خیلی خیلی سخته

به نظرم اصلا موقع ازدواجت نیس 

در هیچ جایی نمیتونی آدم کاملی پیدا کنی

هیچ جا

باید یاد بگیری با تفاوت ها کنار هم دیگه باشید

باید سیاست یاد بگیری

زنانگی

چجوری شوهرتو بدون غر زدن طرف خودت بکشونیش

من طرف مقابلتو نمیشناسم ولی بیشتر فرصت بده 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

دقیقا بخدا من با همسرم تا حالا دعوا نکردمقهر بودیم اما به روز نکشیده

بیشتر رعایت بکن عزیزم اوقات خودتونو الکی تلخ نکنید اگه مشکلی بود با ارامش با فکر باز حلش کنید از دست ما خانم ها همه چیز بر میاد و معجزه میشه

تو زندگی همدیگه رو دوست داشته باشین 

صدقه بنداز اکثرا ...