2777
2789

چند وقتیه حرفای بعضیا رو می‌شنوم که می‌گن مادری یه وظیفه طبیعیه و نباید ازش شکایتی کرد. اما به نظرم این دیدگاه خیلی بی‌انصافیه. چرا وقتی یه مامان خسته می‌شه یا می‌خواد یه کم برای خودش وقت بذاره، باید قضاوت بشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله گاه یباید وقت بزاره ولی کلا وظیفه مادری رو از خودش سلب کنه نه بچه اوررن به این دنیا مسولیت داره و مسول هستی در قبال اون بچه و اون یعنی یه سری وظایف تعریف شده

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

به نظرم هم پدری کردن هم مادری کردن وظیفه ست.

تو وقتی بچه دار شدی دیگه باید مسئولیت هات رو بشناسی.

استراحت اشکالی نداره ولی کلا بیخیال بشی و بگی این چیزا وظیفه‌ی من نیست داری در حق بچه ای که با اختیار خودت به دنیا اوردیش ظلم می کنی.

بهتره قبل از بچه دار شدن به سختی هاش فکر کنید نه بعدش.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

سلام...

آخی....

اتفافأمن هم توخونه این مشکل برام پیش اومد،

آخه تح تاقاری هم هستم ،،،خلاصه آتیش برانداختم داخل خانواده که مامان فلان وبهمان و،،،،،،،خلاصه. مادرم رو همه جو ره از چشم میخواستم بندازم،،،،،

میدونی دلیلش چیه!چون شما مامان ها ان قد بهمون محبت میکنید همه جو ره و همه وقت هستید امید عشق می ورزید،که بقول شما وقتی یکم میخوایدواسه خودتون باشین ما حسادت میکنیم،،،و اگه عشقتون یکمی کم رنگ بشه ناخواسته قضاوت میکنیم،،،،درکل از زیادی عاشق بودن ما فرزندانه ،،،شمابدل نگیر

وظیفه را تا در چی ببینی ، مثلا خانمی که بچش را رها میکنه و میره و راحت میگه وظیفم نبود و نمیتونستم و ... خب مشخصه دنبال بهونه بوده ...

مادری که شبانه روز با دوستاش و بیرونه و ارایشگاه و ...مشخصه دست و پاش اسیر میشه با بچه ، 

هرچیزی تعادل داشته باشه خوبه ..مادری کردن یعنی لطف و محبت بی منت ،محبتی از جنس نور و خدا که در وجود همه نیست ....

اینکه یه مادر به خودش برسه و خسته شه کاملا طبیعیه ، ادمه و باید حتما حتما چندساعتی برای خودش باشه یا درهفته نصف روزی ازاد باشه ....ولی خب بعضیا ذاتن مسئولیت پذیر نیستن و از اول شونه خالی میکنن و میگن وظیفمون نیست .درحالی که خودشون خواستن بچه بیارن و باید پاش بمونن همه جوره...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

منظور از وظیفه مسئولیت پذیریه . وقتی چیزی رو به این دنیا اوردی باید مسئولیت هاشم قبول کنی 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!