2777
2789
عنوان

حال پسرم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 39 پست
دیدی آنه:) زمین گرده دیدی چقدر قضاوت بده ؟! روز خوش

چیشده؟ چی دیدم؟ 

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین که بهت گفتن فیک

😂😂😂منو که ثابت نکردن هرموقع ثابت کردن بیا تو یکی چیز بگو 

چه رویی داری پیگیر منی

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

منم ثابت نکردن ولی همتون بهم گفتید فیک ! تو ام مثل من دوستاتو از دست دادی بای

اونا دوستای من نبودن 😁

ثابت کردن خوبم کردن البالو جون

اونا دوستای من نبودن 😁ثابت کردن خوبم کردن البالو جون

مگه تو عضو اکیپ سوگولیا نبودی ؟ بودی 😂😂😂ولی نیستی دیگه 

چهار تا اسکرین از کی شده مدرک ؟🤣🤣اگه معتبر بود که نی نی یار تعلیق میکرد 

دیگه نمیخونم

..

مگه تو عضو اکیپ سوگولیا نبودی ؟ بودی 😂😂😂ولی نیستی دیگه چهار تا اسکرین از کی شده مدرک ؟🤣🤣اگه معت ...

نخون😂 بدبخت پیگیر

نینی یار خودش گفت تعلیقت نمیکنه تا دپباره اکانت فیک نزنی

اره بودم و هستم چطور؟ 

سلام خوبی آنه ؟ پسرت خوب شد؟ من الان تاپیکتو دیدم نگران شدم حواست باشه آنفولانزا اومده پسر منم چند روزه سرما خورده

فقط 51 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🏋🏻‍♀️..📖👩🏻‍💻..🎧..📺🍿..🧖🏻‍♀️..💸..🏡..🧘🏻‍♀️🤲🏻..👩🏻‍🍼

نخون😂 بدبخت پیگیرنینی یار خودش گفت تعلیقت نمیکنه تا دپباره اکانت فیک نزنیاره بودم و هستم چطور؟

چیشده آنع من این کاربرو میشناختم باهاش صحبت میکردم فیک بود اینم؟ بگو لطفا

فقط 51 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🏋🏻‍♀️..📖👩🏻‍💻..🎧..📺🍿..🧖🏻‍♀️..💸..🏡..🧘🏻‍♀️🤲🏻..👩🏻‍🍼

چیشده آنع من این کاربرو میشناختم باهاش صحبت میکردم فیک بود اینم؟ بگو لطفا

درخواستمو قبول کن

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم.