zizira1 مدیر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 416 عنوان خوردن سیرابی برای تهوع بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 48 پست سلام دوستانمن حدود 7 هفته هست تهوع دارم و تا الان 8 کیلو وزن کم کردمهمه دارویی هم امتحان کردم فایده نداره، امروز خواهرم برام سیرابی گوسفند درست کرده، به نظرتون خوردنش تاثیر مثبت داره، چون خوردنش برام سخته No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰 1403/10/15 | 10:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستاورزا عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 1079 خیلی خوبهخوشمزه ام هستانگار گوشت مرغههمه نگاه به قیافه و اسمش میکن فکر میکنن بد مزه اس از مرغ خیلی خوشمزه تره
zizira1 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 416 خیلی زیاده ۸ کیلودکتر میبریمن خوردم حالمو بهتر کرد تحت نظر دکترم، هیچ دارویی روم تاثیر ندارهشاغل مجبور شدم یکماه مرخصی بگیرم چون وقتی حالم بد میشه اختیار ادراری رو از دست میدم (گلاب به روتون، شرمنده)ی هفته دیگه مرخصی ام تموم میشه می ترسم خوب نشمتو هفته 13 هستم No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰
رستاورزا عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 1079 اگه بچتون دختر باشه واسه خوش اندامی هم عالیه البته من اینو تو طب سنتی دیدم گفته. ولی خودم هم تجربه کردم دختر من خیلی خوش اندام شده
zizira1 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 416 اگه بچتون دختر باشه واسه خوش اندامی هم عالیه البته من اینو تو طب سنتی دیدم گفته. ولی خودم هم تجربه ک ... بچم دخترهپس باید حتما بخورم No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰
رستاورزا عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 1079 تحت نظر دکترم، هیچ دارویی روم تاثیر ندارهشاغل مجبور شدم یکماه مرخصی بگیرم چون وقتی حالم بد میشه اختی ... من تازه آخر بارداری به وزن قبل بارداری رسیدم ولی شکر خدا بچه هام سالم بودن انشاالله که زودتر گلتونو بغل کنین
پرتغال_افریقایی عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 5378 تحت نظر دکترم، هیچ دارویی روم تاثیر ندارهشاغل مجبور شدم یکماه مرخصی بگیرم چون وقتی حالم بد میشه اختی ... وای وای خیلی سخته درکت میکنم من تا ۱۸ هفته داشتم خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
zizira1 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 416 برای من که هیچ تاثیری نداشت، فقط دمیترون موثر بود دمیتونی هم روی من تاثیر نداره، دیگه خسته ام، دیشب یکساعت پشت سر هم گریه کردم No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰
zizira1 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 416 دمیتونی هم روی من تاثیر نداره، دیگه خسته ام، دیشب یکساعت پشت سر هم گریه کردم دمیترون No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰
رستاورزا عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 1079 وای وای خیلی سخته درکت میکنم من تا ۱۸ هفته داشتم من واسه دختر بزرگم تا 15 هفتگی واسه دختر کوچیکم تا آخرش
zizira1 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 416 برو رب انار بخور الان اخلاطت بهم ریختس وقتی از خواب بلند میشی تهوع میگیری؟ معدم داغون شده ترشی نمیتونم تحمل کنم No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰
_stella_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2397 دمیتونی هم روی من تاثیر نداره، دیگه خسته ام، دیشب یکساعت پشت سر هم گریه کردم خیلی سخته ولی میگذره فقط 2 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
zizira1 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 416 به دم کن برا تهوع بخور امتحدان کردم جواب نداد، آب و مایعات نمی تونم بخورم No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰