2777
2789
عنوان

من از بچه دار شدن متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 79 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونی چقد حرفا انرژی دارن خدا شاهده دقیقا مو مو به عین حرفای تورو میزدم ، دقیقا دقیقا انگار سالها پیش خودم این پستو تایپ کرده 

و حالا ۳ ساله در حسرت بچه با انواع بارداری های ناموفق نشستم ...

تمام تمرکزمو از دست دادم ، دست و دلم به هیچ کاری نمیره تمام ذهنو فکرم درباره بارداریه هرکی عروسی میکنه درجا باردار میشه همه دختر بچه های ۲۰ ساله مادر شدن  من با این سن  هنوز هیچی ...

حسبی الله ❤

منم مثل شما اولش از بچه متنفر بودم به تمام معنا.....حتی از ازدواج فرار میکردم فقط بخاطر بچه...

ولی خواست خدا جور دیگه ای رقم زد با همسرم عاشقانه ازدواج کردیم الان یه جفت بچه دارم بعدبچهام فهمیدم چقدر تفکرم اشتباه بوده چقدر ذهنیتم غلط بوده امید زندگیمون بچهامن باور کن اگه الان ۲۴ ساله بودم و شهر غریب نبودم قطعا بچه سوم و چهارمم رو هم میاوردم داشتن بچه لطف خداست 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

و منی که همسن اسی هستم الان بچم داره با شکمم بازی میکنه با لباسم با موهام نمیدونم من با بقیه فرق میکنم کع فقط گیر داده به من 😅😅😅

الانم بوسم کرد ای جانم 😍😊

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

نمیدونی چقد حرفا انرژی دارن خدا شاهده دقیقا مو مو به عین حرفای تورو میزدم ، دقیقا دقیقا انگار سالها ...

خب اشتباه فکرمیکنی

تحت تاثیر حرف دیگران قرار گرفتی

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

منم همین سنی بودم با اینکه عاشق بچه ها هستم دوست نداشتم بچه دار شم و مجرد هم بودم قطعا بعدش آدم ازد ...

خب چرا فکر میکنی چون تو تغییر کردی همه هم تغییر میکنن؟ 🤔

خب چرا فکر میکنی چون تو تغییر کردی همه هم تغییر میکنن؟ 🤔

خوب اگر تغییر نکردی که میشه انتخاب و تصمیم قطعی که گرفتی 

و معمولا آدم وقتی مجرده و سنش کمه معمولا همچین فکرهایی داره و خودخواهانه برای خودش تصمیم میگیره

انسان موجودیست اجتماعی ...چرا فک میکنی دیگران مهم نیستنمگه تو غار زندگی میکنیم ...

مهم نیستن چون اگه قرار باشه طبق حرف دیگران زندگی کنی باید کلا عقاید و ارزش های خودت رو کنار بگذاری

اجتماعی بودن انسان به این معنی نیست که هر چی بقیه میگن رو گوش بده

اجتماعی بودن یعنی ارتباط داشتن

عقاید انسان ها متفاوته. طبق حرف شما انگار همه باید یه راه رو دنبال کنن و یه رویه رم در پیش بگیرن در اینصورت نمیتونن کنار هم بمونن😐

شما چرا فکرمیکنی حرف دیگران مهمه؟