2777
2789
عنوان

من از بچه دار شدن متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از بچه متنفر نبودم اما از مسئولیت و استرسش خوشم نمی اومد 

میدونستم خیلی درگیر میشم و اصلا برام مهم نبود که هیچ وقت بچه دار نشم

ولی خدا خواست و یهو باردار شدم 

و بهترین اتفاق زندگیم رقم خورد جوری که همیشه میگم کاش زودتر ازدواج میکردم فقط برا اینکه زودتر طعم مادر شدنو بچشم انگار خوشمزه ترین عسل دنیا رو داری دایم مزه میکنی و ازش دلزده هم‌نمیشی من بچم دختره و لدت دختر داشتن عجیبه ها عجیب 😋😋😍

اخه جالبه دقیقا اطراف من و دوستان و آشناها اونایی که خیلی پولدارن و همش تو سفرهایی اروپایین بچه نمی‌ ...

بله ماهم داریم این موردو اما تا کجا تا چه سنی میتونن به سفراشون ادامه بدن ؟؟؟ پدر آدم مادر آدم تا یه حدی هستش خدا سایشونو کم نکنه ولی به  وقتی که سنشون بالا باشه فک کردن که یکیم ندارن بیاد بهشون سر بزنه حتی

من توتاپیکای بچه خیلیا رادیدم قشنگ مشخصه باحرص تایپ میکنن که چرا بقیه میگن بچه خوب نیست  بابا یکی دوست داره یکی نداره شما که دوست داری ده تابیار به ماچه مگه نونش ومامیدیم حرصت مال چیه هی میگن مادوست داریم رزق داره روزی داره  عاشقشیم حالا خدا ازدلشون خبرداره 

یادم نمیاد گفته باشم دوس دارم نامادری بشم🤔چه چرت و پرت هایی بهم میبافی. حرصت گرفت از تاپیکم😂

جآری من اعصابش ضعیفه و از بچه متنفره شوهرش هم کاملا قبول کرده که هیچ وقت بچه دار نشن والان هم خیلی باهم خوبن دایم به گشت و گذار کلی وقت برای خودشون دارن اصلا هم تمایلی به بچه ندارن هر دوشون

تاپیکت برا اونایی ک غصه بچه دار نشدن رو میخورن خیلی مفیده انشاالله ببینن و دلشون اروم بگیره

نه مفید نیست چون آدمی که دلش میخواد بچه دار شه با دو تا حرف بقیه از خواسته ش نمیگذره

من خودم بشخصه هرچقدر از بدی های بچه بگن باز از ته دلم دوست دارم مامان شم 

دوست دارم تجربش کنم تا خودم به نتیجه برسم نه با تجربه های بقیه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚