2777
2789
عنوان

کیا از زن داداشون خوششون نمیاد چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 35 پست

چرا باید به مامان بابای شما کمک مالی کنن؟

منظورت داداشته؟

داداشت کمک کنه یا زن داداشت؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما خواهر شوهر منم به این دلیل خوشش نمیاد از من چون به شدن مفت خوره و لذت میبره پول شوهرم خرج اونا بشه تا زندکی خودمون با اینکه وصع مالی شون  توپه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مرگ بر خواهر شوهر عفریته فضول دوبهم زن دخالتگر😑

من دوتا زن داداش دارم اصلا کاری بهشون ندارم اگه هم کاری داشته باشند با خوشحالی براشون انجام میدم در عوض هیچوقت خواهرشوهرای خودمو حلال نمیکنم پای منو از خونه مادر شوهرم بریدن

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
خب شما پرتوقع و پررویید . خواهرشوهرهای من باید بمیرن برای من چون همینکه لطف کردم داداششونو گرفتم هن ...

شمام خیلییی پرتوقعی شاید اونا میگن داداشمون لطف کرده شمارو گرفته خیلی هنر کرده 😂😂

بدم که نمیاد ولی دوستشم ندارم.حرف زدنشو بلد نیست.هرچی تو ذهنش میاد به زبون میاره.انتظار هم داره من ه ...

چقد این شبیه جاری منه هرچی دهنش میاد میگه نمیگه به طرف بر میخوره فقط میگه جوابمو بدم یه وقت نگن لال هستش 😂