2777
2789

هفته ای یکبار میرم خونت مامانم.بعد تلفنی مثلا همیشه نه اما بعضی وقتا ۱۵ دقیقه یا شده نیم ساعت و اینا با مامانم حرف زدم .شوهرم گوشیم رو بعضی وقتا نگاه میکنه و گیر میده میگه چرا انقد حرف میزنی با مامانت و تهش دعوا میشه چیکار کنم؟اخه خیلی زوره گیر بده...

آره میدونم میتونم حذف کنم خیلی وقتا حذف میکنم اما اخلاقش اشتباهه اخه مامانمه.اون خودش مغازش نزدیک خونه مامانشه آزاده هر وقت بخواد ی سر میزنه...منم اینجوری مث خودش باشم خوبه؟

بهش چی بگم اخه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دنبال بحث و دعوا نباش .خواهرم تایمی زنگ میزنه که همسرش خونه نباشه اگر باشه اصلا  رنگ نمیزنه مادرم هم زنگ بزنه میگه وقت ندارم .هیچ وقت همسرش رو حساس نمیکنه .هیچ چیزی تو دنیا بالاتر از زندگیتون نیست