2777
2789
عنوان

دست درد و جارو کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 33 پست
فکر کنم اون جارو پرتابل ها هستن نمیدونم دیدی یا نه اون دست درد نمیاره چون خیلی سبکه

نه ندیدم،اما اینکه شما میگی فقط وقتی جارو میکشم درد میگیره،احتمالا همون فشار زیاد باعثشه.

بهتره حداقل انلاین ویزیت بشی

نه ندیدم،اما اینکه شما میگی فقط وقتی جارو میکشم درد میگیره،احتمالا همون فشار زیاد باعثشه.بهتره حداقل ...

اینم بگم من کارهامو تا تموم بشه خبلی لفت میدم کلا همه کارهام همینه چون دستم کُنده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم که طبیعیه کلی کار کردی ..من وقتی با این پارچ پلاستیکیها اب پرتغال میگیرم دستم درد میگیره ..اون ...

عزیزمم من امروز اول اشپزخونه رو یه کم جارو دستی کشیدم چون گفتم واسه جارو کشیدن راحت باشم البته قبلش فرشو تکوندم بعد فککر کنم اول اونجارو جارو کشیدم و بعد خونه رو کشیدم ولی خیلی طول کشید خونه هم واقعا جارو میخواست بعد داداشمم رفته بود امتحان بده مامانمم نبود گفتم من بکشم من موقع هایی که کسی خونه نباشه میتونم جارو بکشم داداشم باشه نمیزاره مامانمم میگه دسته شو با جایی نزن و اروم بکش 

بنظرم تو انرژیت کمه دسته جارو سنگینه اذیت میشی ..مخصوصا اگه وقتای دیگه مشکلی نداری چندروز ازش استفاد ...

عزیزمم من امروز اول اشپزخونه رو یه کم جارو دستی کشیدم چون گفتم واسه جارو کشیدن راحت باشم البته قبلش فرشو تکوندم بعد فککر کنم اول اونجارو جارو کشیدم و بعد خونه رو کشیدم ولی خیلی طول کشید خونه هم واقعا جارو میخواست بعد داداشمم رفته بود امتحان بده مامانمم نبود گفتم من بکشم من موقع هایی که کسی خونه نباشه میتونم جارو بکشم داداشم باشه نمیزاره مامانمم میگه دسته شو با جایی نزن و اروم بکش