2777
2789
عنوان

فقط اینا که میرن تاپیک حس شیشمی ها🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 137 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچکسی اندازه من از حس ششمی ها سوال نکرده دیگه تقریبا همه منو تو تاپیک های حس ششمی دیده بودن و میشناختن 😂😂

همشون میگفتن آره فلان اتفاق میفته و اینجوری و اونجوری ...

آخرش که اطرا فهمیدم همه ش چرت و پرت بوده خیلی هم با اعتماد به نفس و محکم میگفتن 😂😂😂

دیگه اعتقاد ندارم به این چیزا ...

اسم حس ششمی ها رو نوشته بودم که تکراری سوال نپرسم حدود ۱۰۰ نفر شایدم بیشتر جمع شده بودن ...

بعد خیلی جالب بود مثلا یکماه پیش طرف تایپک زده بود حس ششمی ام سوال کرده بودم جوابم داد بعد یه ماه تو یه تاپیک دیگه دیگه دیدم دنبال حس ششمی است گفتم خب میشه جواب سوال منم بدی برگشت گفت من حس ششمی نیستم 😐

اصلا اگر حس ششمی نیستین چرا خودتون رو حس ششمی معرفی میکنید ممکن است زندگی یه نفر بخاطر یه نظر شما خراب بشه ...

آدما بخاطر امیدوار شدن دنبال این چیزا هستن ...

مثلا یکی میپرسه به فلانی میرسم یا نه یا مثلا با کسی هست یا شوهرم خیانت میکنه چرا وقتی جیزی نمیدونی به دروغ میگی ؟؟؟

این حق الناس است و به گردن تمام کسانی است که خودشان رو حس ششم جا زدند (حس ششمی بودن خودش یه شرایط خاصی داره)

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اره مثل من که دوست پسراشونو پروندم🤣ستاد مبارزه با دوست پسر🔴

😂😂

بهترین کارو کردی تا مثل من الکی امیدوار نشن و زندگی شون رو با امید دروغ حروم کنن ... ♥️🙂🥲

اخ بمیرم واسه قلب شکستت رفیق عزیزم🙂❤

بهتر که نشد 😂

ولی دلم برای زمانی که صرف کردم میسوزه ؛ از درس و زندگیم افتادم 💔🥲