2777
2789
هر چی که داری براش تلاش میکنی از خوابت میزنی استرس میکشی براش آره همون که تو فکرت آمد آیندته 🩷

ایا با.Nازدواج میکنم؟ 

دانشگاه چی قبول میشم رشته تجربی ام؟ 

رنگ لباسم؟ هرچی به ذهنتون اومد و بگید ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی به نام حس ششم وجود نداره انسان ها با تلاش و کوشش خودشون میتونن به چیزی میخوان برسن دنیا بی قانونه روی زمین هرکی میتونه هرچیزی بشه به شرط اینکه بخواد دوست عزیز

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

هر چی که داری براش تلاش میکنی از خوابت میزنی استرس میکشی براش آره همون که تو فکرت آمد آیندته 🩷

عزیزم از من ظاهرم یا فصل و ماه تولدم چی حس میکین

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

ایا با.Nازدواج میکنم؟ دانشگاه چی قبول میشم رشته تجربی ام؟ رنگ لباسم؟ هرچی به ذهنتون اومد و بگید ممنو ...

تجربی نمیدونم بستگی به تلاش و خودت داره امیدوارم هرچی که میخای قبول شی رنگ لباست بنظرم سفیده 

IN چیه ؟ ازدواجم با کسی که دوستش داری و دوستت داره واقعن آره چرا که نه اما برای عشق باید جنگید

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

تجربی نمیدونم بستگی به تلاش و خودت داره امیدوارم هرچی که میخای قبول شی رنگ لباست بنظرم سفیده IN چیه ...

ته این زندگی پر از مشکلم چی 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
عزیزم از من ظاهرم یا فصل و ماه تولدم چی حس میکین

ماه تولدت یا شهریوری یا بهمن حس میکنم کلن یه حسه ربطی به ویژگی نداره ظاهرتم بنظرم ناز و خوشگل میاد وایب خرگوشی 

ماه تولدت یا شهریوری یا بهمن حس میکنم کلن یه حسه ربطی به ویژگی نداره ظاهرتم بنظرم ناز و خوشگل میاد و ...

سزای بدی هایی دارن در حقم رو می‌کنند و کی میبینن🥺

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خودم هیچ فکری نمیکنم گیجم 😅

خوب گیج نباش زندگی ما از ذهنیت ما میاد هر چقدر اوضاع بده اون لا به لا دنبال امید بگرد و به چیزای خوب فکر کن تا اتفاق بیوفته باید اعتقاد داشته باشی که آیندت خوبه تا اتفاق بیوفته همچیز توی ایمان و باور خلاصه میشه🩷

منو هم هر چی اومد ب ذهنت بگو ...تو هفته چندم بارداری زایمان میکنم

آدم میان گرا یا درونگرایی به نظر میایی 

من دکتر نیستم که نمیدونم بارداری چند هفتس 😂💔