2777
2789
دکتر بردیم الان حدود یک هفته گذشتهطفلکی یک سالشه وقتی بینی میگیره نمیتونه نفس بکشه همش میپره از خواب

با قطره و فین گیر درست کن بینیش منم دخترم همین مشکل داشت بخور و قطره و فین گیر خویش کرد

من دوماه از زایمانم گذشته بود ک دوباره باردار شدمفاصله سنی بچه هام یازده ماهه

مثل مامان منی ..دوتاخواهر آخریهام اینطوری شدن هم کلاسی شدن باهم ..البته که من و خواهر دوومی ام چهارده ماه تفاوت سنی داریم ...سومی و چهارمی هم مثل شما یازده ماه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با قطره و فین گیر درست کن بینیش منم دخترم همین مشکل داشت بخور و قطره و فین گیر خویش کرد

اصصصصلا نمیذاره دست بزنم بهش

وقتی عطسه میکنه معذرت میخوام بینی شو که میخوام پاک کنم اونقدر جییییغ میزنه ک نگو

فعلا ی قابلمه آب گذاشتم رو بخاری ک هوای خونه خیلی خشک نشه

طفلکیا کاری از دستم برنمیاد تا زود خوب بشن

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
مثل مامان منی ..دوتاخواهر آخریهام اینطوری شدن هم کلاسی شدن باهم ..البته که من و خواهر دوومی ام چهارد ...

پس من میفهمم مامانت چیییییییییی کشششششیده

خیلی سخته

این میخوابه اون بیداره

این شیر میخواد اونیکی پوشک میخواد

اونیکی داره تاتی یاد میگیره اینیکی بغل میخواد

پس من میفهمم مامانت چیییییییییی کشششششیدهخیلی سختهاین میخوابه اون بیدارهاین شیر میخواد اونیکی پوشک م ...

دقیقا مامان منم همین میگه ما چهارتا پشت سرهم بودیم من بزرکترینشون با آخری که چهارمی باشه چهار سال فاصله سنی داریم درست مثل شما اما چهارتا این مدلی ولی خدا خیر مامان بزرگم بده اون اومد کمکش و مارو ایشون بزرگ کرد ..کلاهمیشه اون ترو خشکمون کرد ...مامانم هم زحمت کشید اما بار اصلی رو دوش مامان بزرگ بود

دقیقا مامان منم همین میگه ما چهارتا پشت سرهم بودیم من بزرکترینشون با آخری که چهارمی باشه چهار سال فا ...

منم مامانم هست

وگرنه به هیچ وجه نمیشه تنهایی

بارداری دومم ناخواسته بود

همسرم میگفت نگو ناخواسته بگو خداخواسته

چند نفر بهم میگفتن سقطش کن چون تازه زایمان کردی بدنت ضعیفه ممکنه ضرر داشته باشه برات

ولی مامانم گفت اصلا فکر سقط نکن کمک میکنیم باهم بزرگ میشن😍

حالا من سه تا بچه دارم فاصله سنی هاشون چهار سال تقریبا ...اتفاقا سر این آخری حسابی ام اذییت شدم و بدنم بشدت کم خون تازه رو به راه شدم اما نمی‌دونم چرا باز دلم بچه میخواد ...مازنا عبرت نمی‌گیریم خخخخ

منم مامانم هستوگرنه به هیچ وجه نمیشه تنهاییبارداری دومم ناخواسته بودهمسرم میگفت نگو ناخواسته بگو خدا ...

اره عزیزم ناخواسته اشتباه باید بگی سوپرایزی ..اتفاقا این سوپرایزی ها خیلی خاص و خوبن 

حالا من سه تا بچه دارم فاصله سنی هاشون چهار سال تقریبا ...اتفاقا سر این آخری حسابی ام اذییت شدم و بد ...

خدا حفظشون کنه

الهی عاقبت بخیر بشن و مایه افتخارت باشن

حالا خواستم ازت بپرسم چطوریه بارداری با فاصله کم ...بنظرت اقدام کنم یا بذارم بزرگتر بشه

اگه دست تنها نیستی اقدام کن ان شاالله

چون ی مدت ک بگذره باهم بزرگ میشن و همبازی میشن