من دوماه از زایمانم گذشته بود ک دوباره باردار شدمفاصله سنی بچه هام یازده ماهه
مثل مامان منی ..دوتاخواهر آخریهام اینطوری شدن هم کلاسی شدن باهم ..البته که من و خواهر دوومی ام چهارده ماه تفاوت سنی داریم ...سومی و چهارمی هم مثل شما یازده ماه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پس من میفهمم مامانت چیییییییییی کشششششیدهخیلی سختهاین میخوابه اون بیدارهاین شیر میخواد اونیکی پوشک م ...
دقیقا مامان منم همین میگه ما چهارتا پشت سرهم بودیم من بزرکترینشون با آخری که چهارمی باشه چهار سال فاصله سنی داریم درست مثل شما اما چهارتا این مدلی ولی خدا خیر مامان بزرگم بده اون اومد کمکش و مارو ایشون بزرگ کرد ..کلاهمیشه اون ترو خشکمون کرد ...مامانم هم زحمت کشید اما بار اصلی رو دوش مامان بزرگ بود
حالا من سه تا بچه دارم فاصله سنی هاشون چهار سال تقریبا ...اتفاقا سر این آخری حسابی ام اذییت شدم و بدنم بشدت کم خون تازه رو به راه شدم اما نمیدونم چرا باز دلم بچه میخواد ...مازنا عبرت نمیگیریم خخخخ