2777
2789
عنوان

کار مشکوک دیشب همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 12751 بازدید | 257 پست
نه خانم گفتم کاری الان نکن زیر نظر بگیرش اگه چیزی بگی هوشیار میشه پنهان کاری میکنه .فقط اولین فرصت ...

اهان اره 

اره ش ی و کرده بود ولی میدونستم

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شب ها معمولا کی میومد ،؟ زودتر میومد ؟

شبا معمولا همون ۱۱تا ۱۱:۴۰خونه‌س

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
ش ی و کردنه نرمال بود ؟ یا خارج از برنامه نرمالش بود ؟

نرمال بود 

اما یادمه بچه دومم که دنیا اومده بود تقریبا روز بیست زایمانم 

فکر کرد من خوابم (شب بود) رفت حموم و شروع کرد به ش ی و کردن وقتی اومد بیرون من نشسته بودم شوکه شد حوله رو دورش گرفت گفت تو مگه خواب نبودی

من اون لحظه هم خیر سرم مارس بودم و نتونستم چیزی بپرسم و گاهی اوقات ذهنم درگیر میشه

به مشاوره هم همون وقتا زنگ زدم گفت چیز عجیبی نیس شاید لازم دونسته ش ی و کنه اما من ی چند روزی سرسنگین بودم و فکر کنم فهمید و از اون به بعد تکرار نشد

اگه نظر دادی دیگه جواب ندادم یعنی همسرم اومده چون صدای آسانسور میاد فردا میام میخونم

نمیخوام ناامیدتون کنم ولی روی صحبتم با همه خانمهایی ک خیانت دیدن و فکر میکنن علتش کم گذاشتن خودشونه.

نه عزیز دلم من مردی رو میشناسم ک ی زن خوش هیکل زیبا و باهوش و خوش قدوبالا و اجتماعی داره، اما با یه دختر سبزه قدکوتاه معمولی دوسته و رابطه ج داره ،با زن خودش چندماه یکبار رابطه داره، فکرمیکنین چه توجیهی داره؟ 

من سفید دوست ندارم سبزه دوست دارم،زود ازدواج کردم معیار خاصی نداشتم اونموقع.

از ۲ساعت خالی بودن خونش استفاده میکنه و دختره رو میبره خونه. 

شما ملکه هم باشید یکسره هم در حال سرویس دادن باشید مرداگر ذاتش خوب نباشه بازم زیرآبی میره و زنی انتخاب میکنه ک حتی انگشت کوچیکه شماهم نیست.

نرمال بود اما یادمه بچه دومم که دنیا اومده بود تقریبا روز بیست زایمانم فکر کرد من خوابم (شب بود) رفت ...

مردها  اکثرشون برای برنامه ش ی و میکنن . چه مشاور  خنگی  ؟ همون موقع که سر سنگین شدی و تعجب کرد بیدار بودی این خودش پیام هس . العاقلو فی اشاره 

عزیزدلم همسرمه!بازرسی نمیکنم ولی باهم تو ی خونه زندگی میکنیم حوالی ظهر جمعه از حموم دراومد گفت ی شور ...

چون شاید خیس شده 

شاید جنب شده

شاید تنگ یا گشاد بوده

شاید کثیف شده ب هر دلیلی

و در اورده و نپوشیده دیگه

چون شاید خیس شده شاید جنب شدهشاید تنگ یا گشاد بودهشاید کثیف شده ب هر دلیلیو در اورده و نپوشیده دیگه

دقیقا با همیناخودم‌و آروم کردم

نمیخوام ناامیدتون کنم ولی روی صحبتم با همه خانمهایی ک خیانت دیدن و فکر میکنن علتش کم گذاشتن خودشونه. ...

اره عزیزم 

منم خداروشکر تو این دنیایی که همه چیزاشون فیکه حتی محبت کردناشون 

خدا به من هما چی رو طبیعی داده

بهم میگفت از شکم پهلو بدم میاد با اینکه اجازه ندارم باشگاه برم (فکر کن من یک باشگاه هم نمیتونم برم این درده) بعد از ۲تا زایمان هنوز شکم و پهلو ندارم انقدر که بلافاصله بعد زایمانم گن بستم و تو خونه ورزش کردم(هرچند ۷۰٪بخاطر خودم رعایت کردم)

خداروشکر قدم بلند وزنم اکی تمام چیزایی که ی مرد از بدن خانومش می‌خواد رو دارم(تعریف نمیکنم توضیح میدم که بدونین منم مثل همین مثال شما مشکلی ندارم) همه چی صورتم متعادل،نه عملی،نه ژلی…هیییچی 

گاهی اوقات میگم ذاتش بده،باز میگم اگه ذاتش هم بده چرا پس اینهمه تعریف و تمجید میکنه ازم….یعنی همش دروغه!

مردها اکثرشون برای برنامه ش ی و میکنن . چه مشاور خنگی ؟ همون موقع که سر سنگین شدی و تعجب کرد بیدا ...

من تو مواقع سخت و یهویی همیییییشه خدا لالم

خیلی هم کار میکنم رو این اخلاقم نمیشه که نمیشه

وا شورت شوهرته از ما ميپرسی؟🤨من که ندیدم😌

شوخی قشنگی بود ممنون خندیدم😒