من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دهن من و سرویس کرده...لز بیرون شنیدنش خوبه...دو سال پیش هی گفت ماشین سنگین بخرم بخرم بخرم بدم راننده اخر گفتم بخر...خرید دوساله داره برامون پول درمیاره...حالا باز میگه طلافروشی طلافروشی طلافروشی....اصلا اروم و قرار نداره..همش به فکر پول دراوردنه داغونم کرده
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نه نداره اما کسی رو داره کمکش کنه...خودش الان کار دولتی داره...میگه خسته شدم تا کی برای بقیه کار کنم ...
چرا شغل آزاد هزار برابر بهتره هم در آمدش هم زمانت برای خودته هم پرستیژ داره
یکی از آشناهای ما خانم هست طلا فروشی داره خیلی پولداره خیلی
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چرا شغل آزاد هزار برابر بهتره هم در آمدش هم زمانت برای خودته هم پرستیژ داره یکی از آشناهای ما خانم ه ...
من از همینی که زمانش دست خودشه ناراحتم...شوهر من خیلییییی به فکر پوله...میدونم شغل ازاد داشته باشه دیگه تو خونه پیداش نمیشه همش مغازس😔من زندگی کردن و بیشتر از پول داشتن دوس دارم😔😔😔😔
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
من از همینی که زمانش دست خودشه ناراحتم...شوهر من خیلییییی به فکر پوله...میدونم شغل ازاد داشته باشه د ...
آره دیگه مغازه باشه تقریبا ۱۲ ساعت گاهی بیشتر خونه نیست انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید