2777
2789
عنوان

چرا انقدر تو قلب مردم سیاهی و نفرت برف پاک کن ماشینمو شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 27 پست
دوجای ماشین صفر مو با لگد زدن فرو رفته 😭چرا آخه

بیشعورابروصافکاری بگوبادستگاه pdrدرشون بیاره یکم هزینه زیادمیگیرن امامیشه مثل روزاول

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پارسال رفته بودم خونه مادربزرگم شب هم موندم،اصلا جلوی در کسی نبود،بغل دیوار خودشون بود اما چون مادربزرگم خودش ماشین نداره،این همسایشون جلو در مادربزرگم رو صاحب شده،هیچی دیگه صبح پاشیدم دیدیم ایینه رو شکوندن،یه بار شیشه جلو ماشین خواهرم رو شکوندن.در حالیکه ما اصلا مسافر بودیم،طرف یه نکاه به پلاک میکرد میفهمید ما مهمانیم و نهایت دو روز بیشتر جلو در پارک نمیکنیم.و در واقع جا پارکش(((البته به ژعم خودش))) رو تصاحب نمیکنیم

میخاد دیگه اونجا نذاریم

مگردرخونه اونه؟زنگ بزن کلانتری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مگردرخونه اونه؟زنگ بزن کلانتری

خب شوهرم بفهمه میگیره یارو رو میزنه اصلأ اهل کلانتری و این چیزا نیست ب نظرت الان تا نیستش برم دم خونشون بد کلانتری بیاد میگه از کجا میدونی این شکسته

بیشعورابروصافکاری بگوبادستگاه pdrدرشون بیاره یکم هزینه زیادمیگیرن امامیشه مثل روزاول

تو این گرونی ک مردم نونشونو میزنن تو خونشون میخورن مردم هم هوای هم دیگه رو ندارن هیچ اینکارارهم میکنن بیچاره شوهرم تو این سرما بره سرکار بد اینجوری خرج کنیم برف پاک کن چنده؟؟؟

خب شوهرم بفهمه میگیره یارو رو میزنه اصلأ اهل کلانتری و این چیزا نیست ب نظرت الان تا نیستش برم دم خون ...

بریددرخونه بنظرت قبول میکنن که شکستن؟احتمالاپرروترهم میشن 

تو این گرونی ک مردم نونشونو میزنن تو خونشون میخورن مردم هم هوای هم دیگه رو ندارن هیچ اینکارارهم میکن ...

اره دگه معرفت شعورکم شده  مردم عجیب شدن ماشینتون چی هست اما اینجورمیگی خوددسته برف پاکنم خراب کردن بایدکامل بخرید

اره یه عده بیمارن 

ماشین ما هم جلوی خونه خودمون بدون مزاحمت برای کسی شب پارک کردیم صبح نمیدونم با چی زده بودن شیشه جلوی ماشین رو پودر کرده بودن

هرکسی میدید میگفت از حسادته 

حالا ما ماشینمون داغووون چیزی برای حسادت نداشت

با pdrدربیارن، ریسک نداره ک رنگش بریزه؟ گفتم فردا نگن تصادفی اینجوری قشنگ معلوم کوبیدن خط نیفتاده 

در آینه دختری میبینم ، زیبا ، سرسخت ، مغرور و تنها...عجب قدرتی دارد چشمانش، این قدرت هر آینه ای را شکوهمند میسازد
با pdrدربیارن، ریسک نداره ک رنگش بریزه؟ گفتم فردا نگن تصادفی اینجوری قشنگ معلوم کوبیدن خط نیفتاده

نه رنگ عیب نمیکنه اصلامعلوم نمیشه فقط خیلی میگیرن واگرجایی باشه دوبل نباشه خیلی خوبه مثلابعضی ماشینادراشون دوبله

نه رنگ عیب نمیکنه اصلامعلوم نمیشه فقط خیلی میگیرن واگرجایی باشه دوبل نباشه خیلی خوبه مثلابعضی ماشینا ...

مرسی عزیزم 

در آینه دختری میبینم ، زیبا ، سرسخت ، مغرور و تنها...عجب قدرتی دارد چشمانش، این قدرت هر آینه ای را شکوهمند میسازد