2777
2789
عنوان

بچه ها پسره اینترن پزشکی گفت وایسا بعد شیفت با هم بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 43 پست
مشخصه درپوست خودت نمیگنجی!!!!چقدتاپیک زدی راجع بهش

ب خودش گفتم اتفاقا😂😂 گفتم انقدری ک من ذوق پزشک بودنتو دارم خودت نداری....خندید گفت آره دیگه برا خودم عادی شده😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب خودش گفتم اتفاقا😂😂 گفتم انقدری ک من ذوق پزشک بودنتو دارم خودت نداری....خندید گفت آره دیگه برا خو ...

عرت نفس داشته باش!!!

اون فردا واست تره ام خردنمیکنه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

اسی خودت بشین فکر کن ببین تا به الان چطور رفتارکرده و. چطور شخصیتی هست شاید واقعا قصدش همون رسوندنت باشه و حالا بعدها آشناییه بیشتر ،

اینجا همه بنابر اولین کامنت نظر میدن،کامنت اول هرچی بود بقیه هم ادامش میدن

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
ب خودش گفتم اتفاقا😂😂 گفتم انقدری ک من ذوق پزشک بودنتو دارم خودت نداری....خندید گفت آره دیگه برا خو ...

😐😐😐 تو رو خدا پس چرا تاپیک زدی الکی ملت نظر دادن 

در ضمن هر موقع که رسمی اقدام کرد و مراحل ازدواج داشتید پیش می‌رفتید اون موقع این چیزا بگید 

والا رفتن تو یه رابطه با دکتر که چیز خاصی نیس بلکه ازدواج با به دکتر خوب ..... !! ولی خب تهش یکی دوسال باهات هست و ول می‌کنه می‌ره 

انگار خیلی ساده ای یا شایدم من اینجور حس کردم حاضری برایه پسر خودتو به زمین بزنی

چون پسره دانشجو پزشکیه !! 

جوری هم گفته بود بقیه حسودی میکنن که .....

اینقدر هست از این پسرا پزشک ده تا ده دوست دختر دارن ، بعد با هر دختری یه مدت هستن و کلا نفری بعد و اصلا تو فکر و فاز ازدواج نیستن ، اینطوری هم فقط دختره ضربه میخوره اینقدر هست که نگوووو من افسوس میخورم از این سادگی .....

تازه با پسره رله بعد تاپیک میزنه با پسره اینترن ازم خواسته با هم بریم خب چرا نمیگه که رل هستیم !!! 

اسی در پوست خودش نمیگنجه هرچی بهش میگم بابا هیچ ارزش نداره گوشش بدهکار نیس 

دختری دیدم که پرستار بود یه عالمه درخواست از پزشک ها و فلان داشت 😂😂🤣 ولی هیچ کدوم قبول نکرد گفت مگه من بازیچه ام !! اگه راست هست اقدام کنن خانواده در جریان باشه