2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم بابام نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 81 پست
اکثر کاربرای اینجا برای هرچیز پیش پا افتاده ای نسخه طلاق میپیچن

اره دقیقا فکر کردن زندگی بچه بازیه یا همیشع باید گل و بلبل باشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

پدرت حق دارهتو این سن دوتا طلاق سخته براشونسعی کن مشاوره بری و بسازی

تنفر دارم از همه شون خیلی بددی کردن در حقم.مگه منن برده و اسیرشونم؟هر جا میرم قیافه مادرشوهرم رک میبینم حالم ازش ب هم میخوره اخه....

نشد ی مجلسی بر اما شوهرم منو با اون نفرسته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا آخه؟

پدرشوهرم تازه مرده شوهرم میگه پس باید برگردیم با خانوادش او یه ساختمون زندگی کنیم گفت اگه نیای جدامیشیم .خانوادش خیلی اذیتم کردن یکسال و نیم بودم و الان یکساله مستاقل شدم نمیتونم باز برم

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

چرا

پدرشوهرم تازه مرده شوهرم میگه پس باید برگردیم با خانوادش تو یه ساختمون زندگی کنیم گفت اگه نیای جدامیشیم .خانوادش خیلی اذیتم کردن یکسال و نیم بودم و الان یکساله مستاقل شدم نمیتونم باز برم

پدرشوهرم تازه مرده شوهرم میگه پس باید برگردیم با خانوادش او یه ساختمون زندگی کنیم گفت اگه نیای جدامی ...

یعنی همسرت حاضره جدا شی؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
چون اکثرا بچه سالن راهنمایی های بچگانه میدن

سایت شده پره بچه مدرسه ای....😒

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

عزیزم چرا بعد مرگش هم عذاب میکشی ؟

همش خونه ی مادرشوهر میم.یکسال و نیم تو یه ساختمون بودیم آنقدر عذابم دادن آخرش دیگه باباش رسما منو از اونجا بیرون کرد که مجبور شدم برم خونه بابام .یکسال مستاقل بودم الان شوهرم میگه باز برگردیم به اون ساختمون اونم واحد ۲۰۰ متری قبلی نه یه واحد شصت متری با وابستگی بیشتر شوهرم و خانوادش و احتمالا دخالتای خیلی بیشترشون

ببین کسی که سرش تو درس و کار باشه کاملا مشخصه الان خواهر خودمه خاستگار داره بهش هم‌ میگیم ولی قبول ن ...

همه یادگرفتن بعد شکست بندازن گردن خانواده و ازدواج سنتی آخه چه ربطی داره خودت بله دادی 

همه یادگرفتن بعد شکست بندازن گردن خانواده و ازدواج سنتی آخه چه ربطی داره خودت بله دادی

بعله دقیقا👏

تا یه یچی میشه بابام داد،مامانم گفت...

بابا عقل خودت چی میگه...

همه تو زندگیشون مشکل دارن مگه میشه سریع بگی طلاق

گاهی اوقات فکر میکنم میگم چقد خوبه حق طلاق با زن نیست وگرنه چی میشد...

همش خونه ی مادرشوهر میم.یکسال و نیم تو یه ساختمون بودیم آنقدر عذابم دادن آخرش دیگه باباش رسما منو از ...

وای خدا صبرت بده عزیزم 

منم خیلی کشیدم همیشه میگفتم بمیرن راحت میشم ولی هرجوری فکر میکنم شوهرم خواهر نداره همش میگم اگر یکیشون بمیرن اون یکی میفته رو سرم 

یهویی ترسیدم 🤦

تنفر دارم از همه شون خیلی بددی کردن در حقم.مگه منن برده و اسیرشونم؟هر جا میرم قیافه مادرشوهرم رک میب ...

عزیزم خودت به این فکر کردی تو این سن بعد دوتا طلاق میخوای چیکار کنی و چی در انتظارته؟!

شما باید هزار برابر قبل دقت میکردی برای ازدواج دومت

نمیگم راه برگشت نداری ولی واقعا برات آسون نیست

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

یعنی همسرت حاضره جدا شی؟

اینطوری که گفت دیگه نمی‌دونم واسه ترسوندن من گفت یا جدی بود. من که برنمیگردم به اون خراب شده مخصوصا که الان تو اون ساختمون خانواده ی پدربزرگ شوهرمم زندگی میکنن کاروانسراست کلا.واحد قبلیمون ۲۰۰ متر بود اجاره دادن به اونا به من میگه بریم تو واحد ۶۰ متری بشینیم