2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیشب یک همچین امتحانی داشتم بخدا از ساعت ۶ تا هفت نیم جمعش کردم رفتم امتحان دادم بشین نکات مهم و ...

مال منم سه واحدیه 

یعنی میتونم😢

آخه هیچ پیش زمینه ای ندارم ازش

چون تازه میخوام شروع کنم

تو ی ساعت یه مطلبم بخونی یه نمره اش ی نمره اس.این لحظات ناراحتیت برات درس بشه سر امتحان بعدیا ک زودت ...

آره آره این به خیر بگذره قول میدم امتحانای بعدیو از اول فرجه اشون بخونم😢😢😢

یه ساعت وقت دارمو هییییچییییی هم نخوندم

نمونه سوال ببین خفظ کنشون 

اکثرا سوالای مهم قبلا هم اومده 

شاید چرت و پرت بنویسی در حد رد نشدن 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
مال منم سه واحدیه یعنی میتونم😢آخه هیچ پیش زمینه ای ندارم ازشچون تازه میخوام شروع کنم

ببین منم نداشتم تایم کلاسم نمیخورد به کارم کلا ولش کردم گفتم بزار حذف کنه چیکار کنم باز تو از استاد کلاس شناخت داری برو ببین چیکار باید بکنی چی مهمه

من هیچییییی نمره نداشتم یک ساعت فقط نشستم گفتم حداقل یک غلطی بکن رفتم سر جلسه مطمعنم زیر ده نمیشم از درسی که برای من شده بود از ۱۴ نمره برو‌حالا تلاشتو کن یا میشه یا نمیشه دیگه بچرخی داخل سایت بخدا چیزی درست نمیشه 

فقط چیزای مهم بخون ‌‌نمونه سئوال 

ببین منم نداشتم تایم کلاسم نمیخورد به کارم کلا ولش کردم گفتم بزار حذف کنه چیکار کنم باز تو از استاد ...

درستههه ممنونمممم

چشممم

نمونه سوال هیچی نداریم فقط جزوه داریم

مرسیییی

دعا کنید برام

آره آره این به خیر بگذره قول میدم امتحانای بعدیو از اول فرجه اشون بخونم😢😢😢

سلام عزیزم ازامام زمان عج کمک بخواه مثل ی پدر مهربون کمکت میکنن.بگو واسطه شن پیش خدا ک کمکت کنن.امام الان مااایشون هستن. ب زبان خودت بهشون سلام کن چند دقیقه درد دل کن از ته دل باهاشون.سوره توحید وصلوات هم هدیه کن به خودشون و مادرشون حضرت نرجس خاتون س و پدرشون امام حسن عسکری ع. 

امروز شهادت امام هادی ع هم هست.صلوات نذر ایشونم بکن.

ولی گلم ازاین به بعد ان شاالله سروقت درستو بخون.

امروز ان شاالله این عزیزان و واسطه قرار بده پیش خدا ولی دیگه عهد ببند که کم کاری نکنی.ان شاالله موفق باشی

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
هقققققققق😭😭😭یه درسو بیوفتم پیش نیاز درسای دیگه هم هست ترم بعدی تم عقب میوفتم ورودی بهمن هم ندارن ...

باور کن واسه بقیه اونقدر مهم نیستی که گیر پاس کردن و نکردنت باشن

جدی میگم

در ثانی میشه همنیاز کرد، حداقل زمان ما میشد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی